Administrere dine Notion-websteder

I dette hjælpedokument

Det er nemt at se og administrere alle dine Notion-websteder ét sted.


Alle medlemmer af arbejdsområdet kan se og administrere deres arbejdsområdes Notion-websteder ved at gå til Indstillinger i deres sidemenu → Offentlige sider.

Herfra kan medlemmer af arbejdsområdet:

  • Se domæner, der tilhører arbejdsområdet.

  • Se Notion-websteder, som de har adgang til via et Teamområde, en gruppe, en overordnet side eller en direkte invitation.

  • Se offentlige formularer og sider, som alle med et link kan få adgang til.

  • Gå til det publicerede websted, kopiér dets URL, eller åbn publiceringsindstillingerne for det.

Ejere af arbejdsområdet kan gøre alt ovenstående samt begrænse muligheden for at publicere Notion-websteder for deres arbejdsområde.

Vil du tilpasse dit Notion-websteds slug? For at gøre dette skal du åbne din publicerede side i Notion og derefter vælge DelPublicer. Klik på dit nuværende slug, indtast dit foretrukne slug, og klik på Gem. Lær mere om brugerdefinerede slugs her →

Opret et nyt notion.site-domæne

Bemærk: Hvis du er på et Free-abonnement, kan du gøre krav på ét notion.site-domæne. Hvis du er på et betalt abonnement, kan du gøre krav på op til fem.

Sådan tilpasser og gør du krav på et nyt notion.site-domæne:

  1. Gå til Indstillinger i din sidemenu → Offentlige sider.

  2. Ud for Domæner skal du vælge Nyt domæne.

  3. Vælg Notion-domæneFortsæt.

  4. Indtast dit ønskede domæne.

  5. Vælg Opret domæne.

Når du har angivet dit eget arbejdsområdedomæne, vises det i starten af alle offentlige side-URL'er, f.eks. acme.notion.site. Den unikke acme.notion.site-URL bruges kun til offentligt delte sider fra dit arbejdsområde. Internt vil du stadig se URL'en som app.notion.com/p/acme.

Bemærk:

  • Notion forbeholder sig retten til at inddrage et notion.site-domæne til enhver tid efter eget skøn.

  • Når du har angivet et brugerdefineret notion.site-domæne, skal du fortsætte med aktivt at bruge dit Notion-arbejdsområde for at beholde det. Hvis du ikke gør det, risikerer du at miste domænet.

  • Hvis du skifter til et nyt brugerdefineret notion.site-domæne, vil eksisterende links, der starter med det forrige domæne (previousdomain.notion.site), ikke længere fungere! Du bliver nødt til at dele nye links, der indeholder det nye domæne.

Forbind et brugerdefineret domæne

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig på betalte abonnementer.

Ejere af arbejdsområder med betalte abonnementer kan forbinde deres eksisterende brugerdefinerede domæner med Notion-websteder ved at købe tilføjelsesprogrammet til brugerdefinerede domæner. Notion sælger ikke brugerdefinerede domæner og erstatter ikke din nuværende domæneudbyder – tilføjelsesprogrammet giver dig mulighed for at bruge Notion-websteder med et brugerdefineret domæne, som du allerede ejer. Læs mere om denne funktion her →

Når du bruger et brugerdefineret domæne med Notion-websteder, har du også mulighed for at fjerne al Notion-branding for det pågældende brugerdefinerede domæne. Lær mere om tilpasning af dine Notion-websteder i denne artikel →

Skift eller tildel dit domænes Startside

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig på betalte abonnementer.

Sådan opdaterer du Startsiden for et domæne:

  1. Gå til Indstillinger i din sidemenu → Offentlige sider.

  2. Find det domæne, hvis Startside du vil opdatere, og vælg derefter under Startside:

    • Hvis du ikke allerede har tildelt en Startside, skal du vælge Vælg en side og derefter søge efter og vælge en side. Kun sider, der allerede er publiceret som et Notion-websted under dette domæne, vises i denne søgning.

    • Hvis du allerede har tildelt en Startside, men ønsker at ændre den, skal du vælge blyantikonet og derefter søge efter og vælge en side.

    • Hvis du allerede har tildelt en Startside, men ønsker at fjerne den, skal du vælge X.

Opdater, valider eller slet et domæne

Sådan opdaterer, validerer eller sletter du et domæne:

  1. Gå til Indstillinger i din sidemenu → Offentlige sider.

  2. Ud for det ønskede domæne skal du vælge •••.

  3. Herfra skal du vælge:

    • Opdater for at ændre dit notion.site-domænenavn. Eventuelle ændringer vil gælde for alle dine aktive Notion-websteder, der er tilknyttet dette domæne. Indtast et nyt navn, og vælg Gem ændringer. Hvis du forsøger at opdatere dit brugerdefinerede domænenavn, skal du slette det eksisterende og tilføje et brugerdefineret domæne igen ved hjælp af det korrekte navn.

    • Slet for at fjerne dit domæne. Hvis der er publiceret Notion-websteder på det domæne, du forsøger at slette, bliver du bedt om at afpublicere disse websteder, før du fortsætter.

    • Valider for at bekræfte dit brugerdefinerede domæne.

Bemærk:

  • Hvis dit domæne har et flag ud for sig i dine webstedsindstillinger, kan du ikke slette det. Det skyldes, at det er standarddomænet for dit arbejdsområde, som blev oprettet, da dit arbejdsområde blev oprettet.

  • Når du sletter et brugerdefineret domæne, vil du stadig kunne bruge det med Notion-websteder indtil udgangen af din nuværende faktureringsperiode. Efter det tidspunkt vil du ikke længere blive opkrævet for det brugerdefinerede domæne.

Gå til Indstillinger i din sidemenu → Offentlige sider for at se, hvilke af dine Notion-sider der er publiceret som Notion-websteder. Herfra kan du:

  • Se og administrere alle dine offentlige sider, herunder publicerede websteder, offentlige formularer og sider, som alle med et link kan få adgang til.

  • Se navnene på dine Notion-sider, det domæne de er tilknyttet, hvem der publicerede dem, og hvornår de blev publiceret.

  • Vælg ••• ud for hver publiceret side for at se siden, kopiér dens link eller gå til dens publiceringsindstillinger.


Giv feedback

Var denne ressource nyttig?


Powered by Fruition