Synkroniserede databaser (ældre version)

I dette hjælpedokument

Bring dine favoritværktøjer ind i Notion med synkroniserede databaser, så du kan holde al din info samlet i én let tilgængelig Hub.


  • Denne funktion er tilgængelig med Business- og Enterprise-abonnement.

Denne artikel handler om de ældre synkroniseringer. Disse synkroniseringer for Jira, GitHub, Asana og GitLab stopper med at opdatere den 30. oktober 2026. Dine synkroniserede databaser bliver i Notion, men deres data opdateres ikke efter den dato. Når du sætter en ny synkronisering op, starter du forfra. Intet overføres automatisk.

Synkroniserede databaser giver dig mulighed for at synkronisere data fra andre platforme som Notion-databaser. Synkroniseringer er kontinuerlige, men går kun én vej, hvilket betyder, at dataændringer skal foretages på den oprindelige platform, for at opdateringer kan vises i Notion.

Platforme inkluderer:

  • Jira-tavler og -projekter

  • GitHub-PR'er og -issues

  • Asana-projekter og -opgaver

  • GitLab-merge requests og -issues

Flere apps vil blive understøttet i fremtiden!

Lær hvordan du kan bruge synkroniserede databaser til at nedbryde siloer i teamet:

Lær hvordan du opsætter en synkroniseret database til Jira, og hvad du ellers kan gøre med vores Jira-forbindelse her →

Sæt en GitHub-synkronisering op for at hente pull requests, issues eller begge dele ind i Notion, og vælg hvad der skal med under opsætningen. Se hvordan du gør i Forbind GitHub til Notion →

Asanas ældre synkronisering stopper med at opdatere den 30. oktober 2026. Se Forbind Asana for at bevare forbindelsen til Asana efter den dato.

Sådan opretter du en synkroniseret database til Asana:

  1. I Asana skal du åbne dit projekt og kopiere projektlinket. Sørg for, at du ikke bare kopierer linket i din browsers URL-linje.

  2. Indsæt linket i Notion, og vælg Paste as database.

    • Hvis du ikke allerede har gjort det, bliver du bedt om at logge ind og forbinde Notion med din Asana-konto.

  3. Den synkroniserede database oprettes i en /tabelvisning, hvor alle Asana-egenskaber tilføjes automatisk.

  4. Databasen vil begynde at blive fyldt automatisk og fortsætte med at synkronisere, hvis du navigerer væk fra siden.

Bemærk: Synkroniserede databaser går kun i én retning, hvilket betyder, at ændringer skal foretages i kilden (Jira, GitHub, GitLab eller Asana), for at opdateringer kan afspejles i Notion.

Du kan tilføje enhver Notion-egenskab til en synkroniseret database. Der er to ting, du skal vide, når du tilføjer en ekstra Notion-egenskab til en synkroniseret database.

  • Hvis en egenskab slettes i tredjepartsappen (f.eks. hvis du sletter en opgave i Jira), slettes den tilhørende række i den synkroniserede database samt alle egenskaber. De vil være tilgængelige i papirkurven, så du kan se, hvad der blev slettet, men de kan ikke gendannes.

  • Hvis en tilføjet Notion-egenskab deler navn med nogen tredjepartsegenskaber (Jira, GitHub, GitLab eller Asana), vil den egenskab ikke blive synkroniseret.

Bruger du GitLab? GitLabs ældre synkronisering stopper også med at opdatere den 30. oktober 2026. Se Forbind GitLab for at sætte den op igen med en worker.

Synkroniserede databaser vil inkludere person-egenskaber! Nu kan du bruge identitetsmapping til at forbinde tredjeparts GitHub- og Jira-identiteter med dit teams Notion-profiler.


Giv feedback

Var denne ressource nyttig?


Powered by Fruition