Määritä ja hallitse tietokantasynkronointeja
Kuka tahansa työtilan jäsen voi luoda tietokantasynkronointeja palveluntarjoajien, kuten Jiran, GitHubin ja Salesforcen, kanssa. Työtilan omistajat hallitsevat yhteyksien käyttöoikeuksia ja voivat tarkastella tai poistaa minkä tahansa synkronoinnin.
Siirry usein kysyttyihin kysymyksiinTyötilan omistajat voivat hallita työtilan yhteysasetuksissa sitä, kuka saa luoda yhteyksiä. Kuka tahansa työtilan jäsen vieraita lukuun ottamatta voi luoda tietokantasynkronoinnin tuetulle palveluntarjoajalle, kunhan työtilan sopimukseen sisältyy kyseisen palveluntarjoajan synkronointi. Jäsenet voivat kirjautua sisään omilla käyttäjätileillään ja synkronoida tietoja lähdetileiltä, joihin heillä on käyttöoikeus.
Huomio: Tämä asetus määrittää, kuka voi luoda sisäisiä yhteyksiä, kuten tiimisi Workersilla luomia yhteyksiä. Se ei vaikuta siihen, kuka voi luoda tietokantasynkronointeja. Olemassa olevia synkronointeja hallitaan kyseisen palveluntarjoajan yhteyssivulla.
Vain työtilan omistajat näkevät Hallinta-välilehden kohdassa Asetukset → Yhteydet ja voivat muuttaa yhteyksien käyttöoikeuksia.
Avaa Asetukset.
Valitse Yhteydet.
Avaa Hallinta-välilehti.
Hallinta-välilehdellä on kaksi osiota:
Hallitse yhteyksiä ja tunnuksia: Avaa Kaikki yhteydet, jos haluat tarkastella työtilan jäsenten lisäämiä yhteyksiä, tai Kaikki henkilökohtaiset käyttöoikeustunnukset, jos haluat tarkastella jäsenten luomia tunnuksia.
Hallitse käyttöoikeuksia: Määritä, kuka voi asentaa yhteyksiä, käyttää mukautettuja MCP-palvelimia ja luoda sisäisiä yhteyksiä.
Tämä asetus ei rajoita sitä, kuka voi luoda tietokantasynkronointeja. Tällä hetkellä kuka tahansa työtilan jäsen voi luoda tietokantasynkronoinnin tuetulle palveluntarjoajalle.
Siirry kohtaan Asetukset → Yhteydet → Hallinta ja vieritä kohtaan Hallitse käyttöoikeuksia.
Etsi asetus Rajoita sisäisten yhteyksien luomista.
Avaa pudotusvalikko ja valitse jokin seuraavista:
Kaikki työtilan jäsenet: Kuka tahansa työtilan jäsen voi luoda tietokantasynkronoinnin.
Vain työtilan omistajat: Vain työtilan omistajat voivat luoda tietokantasynkronoinnin.
Työtilan omistajat ja valitut ryhmät: Työtilan omistajat ja valittujen ryhmien jäsenet voivat luoda tietokantasinkronointeja.
Jos valitset Työtilan omistajat ja valitut ryhmät, valitse ryhmät, joille haluat antaa käyttöoikeuden.
Tämä asetus on eri kuin Rajoita, mitä yhteyksiä jäsenet voivat asentaa. Jälkimmäinen määrittää, mitä yhteyksiä jäsenet saavat asentaa.
Avaa Asetukset → Yhteydet -kohdasta Selaa yhteyksiä.
Etsi palveluntarjoajaa Hae yhteyksiä -toiminnolla tai rajaa luetteloa Kaikki luokat- ja Kaikki tyypit -suodattimilla.
Avaa Kaikki tyypit ja valitse Tietokantasinkronointi löytääksesi palveluntarjoajat, jotka tukevat tietokantasinkronointeja.
Valitse tuettu palveluntarjoaja, kuten Atlassian, GitHub tai Salesforce.
Avaa Asetukset → Yhteydet -kohdasta Yhdistetyt.
Käytä Etsi yhteyksiä-, Kaikki luokat- tai Kaikki tyypit-toimintoa yhteyden löytämiseksi.
Tarkista nimen vieressä oleva tunniste:
Notionin luoma: Notionin luoma yhteys.
Sisäinen: Tiimisi rakentama yhteys, mukaan lukien Workersilla luodut yhteydet.
Käytä yhteyden vieressä näkyvää toimintoa, kuten Viimeistele määritys, Lisää palveluita tai Hallitse, jatkaaksesi määritystä tai avataksesi sen asetukset.
Yhdistetty-välilehti luettelee yhteydet, ei yksittäisiä tietokantasinkronointeja. Jos haluat tarkastella palveluntarjoajan synkronointeja, avaa kyseisen palveluntarjoajan Tietokantasinkronointi-asetukset ja valitse Omat synkronoinnit.
Kun olet valinnut palveluntarjoajan:
Valitse Tietokantasinkronointi palveluntarjoajan yhteystyyppien joukosta.
Avaa Yleiskatsaus.
Valitse yhdistämispainike, esimerkiksi Yhdistä Jira.
Kirjaudu sisään ja hyväksy käyttöoikeus noudattamalla palveluntarjoajan ohjeita.
Synkronoinnin asetukset riippuvat palveluntarjoajasta. Jirassa voit:
Valitse yhdistetty Jira-sivusto.
Valitse mukaan otettavat Jira-tilat.
Valitse, kuinka paljon työkohteiden historiaa synkronoidaan.
Valitse mukautetut ominaisuudet tai ota käyttöön Synkronoi kaikki nykyiset ja tulevat mukautetut ominaisuudet.
Valitse Luo synkronointi.
Avaa palveluntarjoajan Synkronoitu tietokanta-asetukset ja valitse Omat synkronoinnit. Jokainen synkronointi näyttää:
Yhdistetty lähdetili
Valitut resurssit
Synkronoinnin luomat tietokannat
Kunkin tietokannan nykyinen tila
Viimeisin synkronointiaika
Valitse Muokkaa, jos haluat muuttaa synkronoinnin määrityksiä.
Ensimmäisen tuonnin aikana yhden tietokannan tila voi olla Kunnossa ja toisen Täydennetään.
Avaa synkronoitu tietokanta.
Valitse tietokannan yläreunasta Synkronoitu.
Tarkista nykyinen tila ja Synkronoitu ajankohtaan -kohdassa näkyvä aika.
Usein kysytyt kysymykset
Vaikuttaako tämän käyttöoikeuden muuttaminen olemassa oleviin synkronointeihin?
Vaikuttaako tämän käyttöoikeuden muuttaminen olemassa oleviin synkronointeihin?
Ei. Yhteyksien käyttöoikeusasetukset eivät vaikuta olemassa oleviin synkronointeihin eivätkä rajoita uusien tietokantasynkronointien luomista. Olemassa olevia synkronointeja hallitaan palveluntarjoajan yhteyssivulla.
Määrittääkö tämä asetus, kuka voi luoda tietokantasynkronointeja?
Määrittääkö tämä asetus, kuka voi luoda tietokantasynkronointeja?
Ei. Tällä hetkellä kuka tahansa työtilan jäsen voi luoda tietokantasynkronoinnin tuetulle palveluntarjoajalle, jos synkronointi sisältyy sopimukseesi. Tämä asetus määrittää, kuka voi luoda sisäisiä yhteyksiä, kuten tiimisi Workersilla luomia yhteyksiä.
Voivatko työtilan omistajat muokata tai poistaa toisen jäsenen luoman tietokantasinkronoinnin?
Voivatko työtilan omistajat muokata tai poistaa toisen jäsenen luoman tietokantasinkronoinnin?
Kyllä, työtilan omistajat voivat muokata tai poistaa minkä tahansa toisen jäsenen luoman tietokantasinkronoinnin.
Mitkä sopimustyypit tukevat tietokantasynkronointeja?
Mitkä sopimustyypit tukevat tietokantasynkronointeja?
Enterprise: Salesforce
Business: Jira ja GitHub
