Hallitse Notion-sivustojasi
Voit helposti tarkastella ja hallita kaikkia Notion-sivustoja yhdessä paikassa.
Kaikki työtilan jäsenet voivat nähdä ja hallita työtilansa Notion-sivustoja siirtymällä sivuvalikon kohtaan Asetukset → Julkiset sivut.
Tästä työtilan jäsenet voivat:
Näe työtilaan kuuluvat verkkotunnukset.
Näe Notion-sivustot, joihin voit päästä tiimitilan, ryhmän, pääsivun tai suoran kutsun kautta.
Näe julkiset lomakkeet ja sivut, joihin kuka tahansa, jolla on linkki, pääsee käsiksi.
Siirry julkaistulle sivustolle, kopioi sen URL-osoite tai avaa sen julkaisuasetukset.
Työtilan omistajana voit tehdä kaiken edellä mainitun sekä lisäksi rajoittaa Notion-sivustojen julkaisuoikeutta työtilassasi.

Haluatko mukauttaa Notion-sivustosi polkua? Avaamalla julkaistun sivusi Notionissa ja valitsemalla Jaa → Julkaise voit tehdä sen. Napsauta nykyistä polkuasi, syötä haluamasi polku ja valitse Tallenna. Lue lisää mukautetuista poluista täältä →.
Luo uusi notion.site-verkkotunnus
Huomio: Jos käytät ilmaista sopimusta, voit ottaa käyttöön yhden notion.site-verkkotunnuksen, kun taas maksullisella sopimuksella voit ottaa käyttöön enintään viisi.
Uuden notion.site-verkkotunnuksen mukauttaminen ja varaaminen:
Siirry sivuvalikon kohtaan
Asetukset→Julkiset sivut.Valitse kohdan
VerkkotunnuksetvierestäUusi verkkotunnus.Valitse
Notion-verkkotunnus→Jatka.Syötä haluamasi verkkotunnus.
Valitse
Luo verkkotunnus.
Kun olet määrittänyt oman työtilasi verkkotunnuksen, se näkyy kaikkien julkisten sivujen URL-osoitteiden alussa, esimerkiksi acme.notion.site. Uniikkia acme.notion.site-osoitetta käytetään vain julkisesti jaetuilla sivuilla työtilassasi. Sisäisesti näet URL-osoitteen edelleen muodossa app.notion.com/p/acme.
Huomio:
Notion pidättää oikeuden ottaa notion.site-verkkotunnuksen takaisin milloin tahansa oman harkintansa mukaan.
Kun olet ottanut mukautetun notion.site-verkkotunnuksen käyttöön, sinun täytyy jatkaa Notion-työtilasi aktiivista käyttöä sen säilyttämiseksi. Muussa tapauksessa saatat menettää verkkotunnuksen.
Jos vaihdat uuteen mukautettuun notion.site-verkkotunnukseen, kaikki aiemmat linkit, jotka alkavat edellisellä verkkotunnuksella (
previousdomain.notion.site), lakkaavat toimimasta. Sinun täytyy jakaa uudet linkit, joissa on uusi verkkotunnus.
Yhdistä mukautettu verkkotunnus
Huomio: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain maksullisissa tilauksissa.
Maksullisia sopimuksia käyttävät työtilan omistajat voivat yhdistää olemassa olevat mukautetut verkkotunnuksensa Notion-sivustoihin ostamalla mukautetun verkkotunnuksen lisäosan. Notion ei myy mukautettuja verkkotunnuksia eikä korvaa nykyistä verkkotunnuspalveluntarjoajaasi – lisäosan avulla voit käyttää Notion-sivustoja jo omistamallasi verkkotunnuksella. Lue lisää tästä ominaisuudesta täältä →.
Kun käytät mukautettua verkkotunnusta Notion-sivustojen kanssa, sinulla on myös mahdollisuus poistaa Notion-brändäys kyseisestä mukautetusta verkkotunnuksesta. Lue lisää sivustojen mukauttamisesta tässä artikkelissa →
Vaihda tai määritä verkkotunnuksesi Koti-osio.
Huomio: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain maksullisissa tilauksissa.
Päivitä verkkotunnuksesi Koti-osio:
Siirry sivuvalikon kohtaan
Asetukset→Julkiset sivut.Etsi verkkotunnus, jonka Koti-sivua haluat päivittää, ja valitse kohta
Koti:Jos et ole vielä asettanut Koti-sivua, valitse
Valitse sivuja etsi sivu, joka on jo julkaistu Notion-sivustona tämän verkkotunnuksen alla.Jos Koti-sivu on jo asetettu, mutta haluat vaihtaa sitä, valitse kynäkuvake ja etsi uusi sivu.
Jos Koti-sivu on jo asetettu, mutta haluat poistaa sen, valitse
X.
Päivitä, vahvista tai poista verkkotunnus
Päivitä, vahvista tai poista verkkotunnus:
Siirry sivuvalikon kohtaan
Asetukset→Julkiset sivut.Valitse haluamasi verkkotunnuksen vierestä
•••.Tästä voit valita:
Päivitämuuttaaksesinotion.site-verkkotunnuksesi nimeä. Kaikki muutokset vaikuttavat kaikkiin tähän verkkotunnukseen liitettyihin aktiivisiin Notion-sivustoihin. Kirjoita uusi nimi ja valitseTallenna muutokset. Jos yrität päivittää mukautettua verkkotunnustasi, sinun on ensin poistettava nykyinen ja lisättävä uusi käyttäen oikeaa nimeä.Valitse
Poistapoistaaksesi verkkotunnuksesi. Jos kyseisellä verkkotunnuksella on julkaistuja Notion-sivustoja, sinua pyydetään poistamaan niiden julkaisu ennen jatkamista.Valitse
Vahvistavahvistaaksesi mukautetun verkkotunnuksesi.
Huomio:
Jos verkkotunnuksen vieressä Sivustojen asetuksissa näkyy lippu, et voi poistaa sitä, koska se on työtilasi oletusverkkotunnus, joka luotiin työtilaa perustettaessa.
Huomio: Kun poistat mukautetun verkkotunnuksen, voit jatkaa sen käyttöä Notion-sivustoissa nykyisen laskutuskauden loppuun saakka. Tämän jälkeen kyseisestä verkkotunnuksesta ei enää veloiteta.

Siirry sivuvalikon kohtaan Asetukset → Julkiset sivut nähdäksesi, mitkä Notion-sivusi on julkaistu Notion-sivustoiksi. Tästä voit:
Näe ja hallitse kaikkia julkisia sivujasi, mukaan lukien julkaistut sivustot, julkiset lomakkeet ja sivut, joihin kuka tahansa, jolla on linkki, pääsee käsiksi.
Näe Notion-sivujesi nimet, niihin liitetty verkkotunnus, kuka ne on julkaissut ja milloin ne on julkaistu.
Valitse
•••kunkin julkaistun sivun vierestä, jotta voit tarkastella sivua, kopioida sen linkin tai siirtyä sen julkaisuasetuksiin.
