Jaa worker
Opi, miten annat Tiimin jäsenet käyttöoikeuden workeriin, jotta he voivat yhdistää sen mukautetut palvelijat tai auttaa sen hallinnassa.
Oletuksena vain workerin luonut henkilö voi muokata sitä tai lisätä sen yhteydeksi. Jaa worker, jotta Tiimin jäsenet voivat yhdistää sen mukautetut palvelijat tai auttaa sen hallinnassa.
Saatavilla Business- ja Enterprise-sopimuksissa.
Kun jaat workeria, voit valita kahdesta käyttöoikeustasosta:
Voi yhdistää: Yhdistä worker mukautettuihin palvelijoihin ja tarkastele perustietoja.
Täydet käyttöoikeudet: Yhdistä, muokkaa, ota uudelleen käyttöön ja hallitse workeria.
Ota Kehittäjätila käyttöön kohdasta
Asetuksetja avaa sitten Workers sivuvalikon kehittäjäosiosta.Avaa worker, jonka haluat jakaa.
Napsauta
Jaaja etsi henkilö, jonka haluat lisätä.Valitse käyttöoikeustaso ja napsauta sitten
Lähetä kutsu.
He saavat ilmoituksen ja voivat yhdistää workerin mukautettuihin palvelijoihin. Täydet käyttöoikeudet saatuaan he voivat myös hallita synkronointeja ja webhookeja.
Ei ryhmäjakoa. Voit jakaa vain yksittäisten henkilöiden kanssa, et Notion-ryhmien tai -tiimien kanssa.
Workers ilman omistajaa. Jos workerin luonut henkilö poistuu työtilastasi, worker saattaa menettää yhteyden. Jos näin käy, ota yhteyttä työtilan ylläpitäjään ja pyydä häntä käyttämään /poista-komentoa.
