Tillat eller fjern tilgang for Notion-kundestøtte

I dette hjelpedokumentet

Lær hvordan du gir eller trekker tilbake tilgang når du trenger hjelp fra Notion-kundestøtte.

Hopp til vanlige spørsmål

Notion-kundestøtte kan bare få tilgang til dataene i kontoen eller arbeidsområdet ditt for å feilsøke et problem eller gjenopprette innhold etter at du har kontaktet kundestøtte og gitt tilgang. Det er to separate innstillinger som kontrollerer hva Notion-kundestøtte kan gjøre. Nedenfor finner du instruksjoner for hver av dem:

  • Tillat Notion å få tilgang til dataene i arbeidsområdet ditt.

  • Tillat Notion-kundestøtte å opptre som deg i Notion.

Disse to innstillingene fungerer uavhengig av hverandre. Å slå på den ene slår ikke på den andre. Avhengig av problemet ditt kan Notion-kundestøtte be deg om å slå på én eller begge.

Denne innstillingen gjelder din individuelle konto. Den lar Notion-kundestøtte opptre som deg for å feilsøke problemer du rapporterer.

Når du chatter med Notion-kundestøtte via e-post eller chat i appen, kan du bli bedt om samtykke til å få tilgang til kontoen din for å hjelpe til med feilsøking eller gjenoppretting. Slik tillater du kontotilgang:

  1. Gå til Innstillinger i sidestolpen → {navnet ditt}.

  2. Under Kundestøtte, slå på Kundestøttetilgang.

Trekk tilbake kontotilgang

Etter at du har gitt tilgang, vil Notion-kundestøtte ha tilgang til innholdet ditt i 28 dager, eller frem til du trekker tilbake denne tilgangen. Denne tidsrammen vil være synlig i appen. Slik trekker du tilbake kontotilgang når som helst:

  1. Gå til Innstillinger i sidestolpen → {navnet ditt}.

  2. Under Kundestøtte, slå av Kundestøttetilgang.

Slik gir eller trekker du tilbake kundestøttetilgang på Notion for mobil:

  1. Åpne Notion på mobil og trykk på •••.

  2. Trykk på Innstillinger.

  3. Slå Kundestøttetilgang på eller av.

Administratorer og eiere av arbeidsområdet kan bestemme om Notion kan få tilgang til arbeidsområdet for kundestøtte og feilsøking. Denne innstillingen er separat fra den personlige innstillingen ovenfor. Den personlige innstillingen lar Notion-kundestøtte opptre som deg. Innstillingen for arbeidsområdet lar Notion-kundestøtte få tilgang til arbeidsområdet for å hjelpe med å løse et problem.

Å slå på tilgang til arbeidsområde lar ikke Notion-kundestøtte opptre som en bestemt person. Hvis Notion-kundestøtte må opptre som en spesifikk person, må den personen også slå på kontotilgang.

  1. Gå til Innstillinger i sidestolpen → Sikkerhet.

  2. Slå Kundestøttetilgang på.

Tilgangen avsluttes automatisk etter 28 dager som standard. Du kan slå den på igjen når som helst.

  1. Gå til Innstillinger i sidestolpen → Sikkerhet.

  2. Slå Kundestøttetilgang av.

Hver gang tilgang til arbeidsområdedata gis, endres eller avsluttes, blir det loggført i revisjonslogg.

Hvis arbeidsområdet ditt er en del av en Enterprise-organisasjon, kan organisasjonsadministratorer administrere denne innstillingen fra organisasjonsinnstillingene dine. De kan:

  • Angi én policy for hvert arbeidsområde i organisasjonen.

  • Angi policyen for hvert arbeidsområde ett av gangen.

Slik administrerer du denne innstillingen:

  1. Velg organisasjonsnavnet ditt i sidestolpen, og velg deretter Administrer organisasjon.

  2. I organisasjonsinnstillingene dine velger du Sikkerhet.

  3. Finn og velg Samtykke til kundestøttetilgang for arbeidsområde.

  4. Velg en innstilling for hele organisasjonen, eller velg en innstilling for hvert arbeidsområde i listen.

Hvert arbeidsområde kan settes til enten:

  • Aktivert: Notion-kundestøtte kan få tilgang til arbeidsområdets data. Arbeidsområdet kan ikke slå dette av.

  • Deaktivert: Notion-kundestøtte kan ikke få tilgang til arbeidsområdets data. Arbeidsområdet kan ikke slå dette på.

Organisasjonens valg har alltid forrang. Hvis organisasjonen er satt til Aktivert eller Deaktivert, gjelder det valget for hvert arbeidsområde, uavhengig av hvordan hvert arbeidsområde er satt. For å la hvert arbeidsområde bestemme selv, setter du organisasjonen til Administrert av arbeidsområde.

Når organisasjonen slår av innstillingen, er arbeidsområdets bryter låst og tilgangen forblir av. Hvis organisasjonen slår den på igjen senere, blir arbeidsområdets tidligere valg gjenopprettet.

Organisasjoner kan begrense medlemmer fra å slå på kundestøttetilgang for sine egne kontoer med innstillingen Tillat brukere å gi kundestøttetilgang til kontoer. Selv når denne innstillingen er slått av, kan en Eier fortsatt slå på kundestøttetilgang for en spesifikk person. For å gjøre dette:

  1. Velg organisasjonsnavnet ditt i sidestolpen, og velg deretter Administrer organisasjon.

  2. I organisasjonsinnstillingene dine, velg Personer.

  3. Finn og velg Administrer medlemmer.

  4. Finn og velg personen som trenger hjelp fra Notion-kundestøtte.

  5. På fanen Generelt, velg rullegardinmenyen Tillat kundestøttetilgang for å slå på Kundestøttetilgang for kontoen deres.

Som all kundestøttetilgang, lar dette bare Notion-kundestøtte hjelpe med problemene personen har rapportert, og den kan slås av når som helst.


Vanlige spørsmål

Hvis denne innstillingen er på, hva kan Notion gjøre?

Denne innstillingen lar Notion-kundestøtte få tilgang til arbeidsområdedataene dine for å hjelpe deg, for eksempel med å fikse sider eller gjenopprette innhold du har spurt om. Notion vil ikke se eller endre noe uten din tillatelse. Før kundestøtte ser på dataene dine eller utfører en fiks, vil de be deg om å godkjenne den spesifikke handlingen først.

Jeg husker ikke at jeg slo på denne innstillingen. Hvorfor er den på?

Denne innstillingen var tidligere knyttet til hver arbeidsområdeeiers personlige kundestøttetilgang. Hvis en eier slo på kundestøttetilgang, kunne Notion-kundestøtte hjelpe med arbeidsområdet.

Tilgang til arbeidsområde er nå sin egen innstilling. Hvis en eier allerede hadde kundestøttetilgang på, ble innstillingen for arbeidsområde slått på for å samsvare, med samme sluttdato. Ingenting nytt ble delt med Notion. Du kan slå den av når som helst i InnstillingerSikkerhet.

Hvem kan slå på tilgang til arbeidsområde?

Arbeidsområdeadministratorer og eiere. I Enterprise-organisasjoner kan organisasjonsadministratorer også administrere dette fra organisasjonens konsoll.

Forblir kontotilgang på for alltid?

Nei. Kontotilgang avsluttes automatisk etter 28 dager som standard. Du kan slå den på igjen når du trenger det.

Kan en organisasjonseier slå på kundestøttetilgang for bare én person?

Ja. En organisasjonseier kan slå på kundestøttetilgang for en enkelt persons konto fra organisasjonskonsollen. Dette fungerer selv når medlemmer ikke kan slå det på selv.

Hvis tilgang til arbeidsområde er på, kan Notion-kundestøtte også opptre som meg?

Nei. Tilgang til arbeidsområde og kontotilgang er separate. Hver av dem må slås på for seg.


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Fruition