Slette et arbeidsomrÄde

I dette hjelpedokumentet

Å slette et arbeidsomrĂ„de er en permanent handling. Les videre for Ă„ forstĂ„ hvordan du sletter et arbeidsomrĂ„de og hva som skjer etterpĂ„.


NÄr et arbeidsomrÄde er slettet:

  • Denne handlingen er permanent.

  • Alt innholdet i arbeidsomrĂ„det slettes. Du fĂ„r ikke tilgang til innholdet ditt – ikke engang dine Privat-sider. Det kan vĂŠre lurt Ă„ Eksporter data du Ăžnsker Ă„ beholde fĂžr du sletter arbeidsomrĂ„det.

  • Det slettede arbeidsomrĂ„det blir utilgjengelig for alle. Det betyr at alle brukere som tidligere var i arbeidsomrĂ„det, ikke lenger har tilgang til arbeidsomrĂ„det eller noe av innholdet.

  • Du blir returnert til et annet arbeidsomrĂ„de du tilhĂžrer, eller til registreringssiden for Notion hvis du ikke tilhĂžrer noen andre.

Sletting av et arbeidsomrÄde avslutter ikke et abonnement med en gang. Abonnementet avsluttes fÞrst ved slutten av faktureringen, og fornyes ikke automatisk.

Slik sletter du et arbeidsomrÄde:

  1. GĂ„ til Innstillinger i sidestolpen.

  2. Under ArbeidsomrÄde, velg General.

  3. Rull ned til FareomrÄde og velg Slett hele arbeidsomrÄdet. Du blir bedt om Ä skrive inn navnet pÄ arbeidsomrÄdet ditt for Ä bekrefte at du vil fortsette.


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Fruition