Retningslinje for sovende konto

I dette hjelpedokumentet

For Ă„ opprettholde riktig funksjon av Notion-tjenesten, opprettholder Notion denne retningslinjen for sletting av sovende konto.

Hopp til vanlige spÞrsmÄl

Inaktive Notion-kontoer kan bli permanent slettet etter 5 Är med inaktivitet. Disse retningslinjene er utformet for din sikkerhet og for Ä minimere langvarig lagring av ubrukte data.

Sovende kontoer er kostnadsfrie brukerkontoer der brukeren har vÊrt inaktiv i fem (5) Är.

Inaktivitet mÄles som:

  • Manglende pĂ„logging til kontoen i fem Ă„r.

  • Manglende redigering eller opprettelse av innhold i et arbeidsomrĂ„de i fem Ă„r.

ArbeidsomrÄder vil bli ansett som sovende hvis alle eierne av arbeidsomrÄdet har en sovende konto.

En Notion-konto som er i bruk, anses som aktiv. Eksempler pÄ aktivitet kan inkludere disse handlingene mens du er logget pÄ Notion-kontoen din:

  • Vise en side

  • Opprette eller redigere innhold

  • Legge igjen eller svare pĂ„ kommentarer

  • Dele en side eller invitere et medlem/gjest til et arbeidsomrĂ„de

Vi vil ikke slette kontoer som er:

  • Administrert av en organisasjon

  • For Ăžyeblikket tilknyttet et betalt arbeidsomrĂ„de (Enterprise, Business, Student eller Plus)

  • Eiere av et arbeidsomrĂ„de med flere brukere

  • NĂ„r vi identifiserer en sovende konto, sendes en e-post til kontoeieren om at den sovende kontoen og eventuelle sovende arbeidsomrĂ„der vil bli avsluttet og slettet om tretti dager, med mindre det er aktivitet pĂ„ kontoen i lĂžpet av disse tretti dagene.

  • Hvis tretti-dagersperioden utlĂžper uten aktivitet pĂ„ kontoen, vil kontoen og eventuelle tilhĂžrende arbeidsomrĂ„der bli avsluttet og slettet.

Hvis du har flere spÞrsmÄl, ta kontakt med kundestÞtte: https://www.notion.com/help.


Vanlige spÞrsmÄl

Vil jeg fÄ beskjed hvis kontoen min er planlagt slettet?

Ja. Vi tar kontakt via e-post hvis kontoen din er planlagt slettet pÄ grunn av inaktivitet.

Hvordan forhindrer jeg at kontoen min blir slettet?

Du kan forhindre sletting ved Ä logge inn pÄ Notion-kontoen din i lÞpet av varslingsperioden.

Hva skjer nÄr kontoen min slettes?

Etter 30 dager fra slettedatoen, vil kontoen din og innholdet ditt gÄ tapt for alltid. Hvis du Þnsker Ä gjenopprette din slettede Notion-konto, har du 30 dager fra slettedatoen til Ä kontakte kundestÞtte for Ä gjenopprette kontoen og tilknyttede arbeidsomrÄder.


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Fruition