Enterprise-tilkoblingsinnstillinger
Enterprise-tilkoblingsinnstillinger gir arbeidsområdeeiere granulær kontroll. Administrer medlemstilgang, godkjenn tilkoblinger og effektiviser integrasjonsøkosystemet i Notion-arbeidsområdet ditt – alt fra ett sentralisert dashbord.
Merk: Før du kan godkjenne en tilkobling for resten av arbeidsområdet, må du eller en annen administrator installere den først! Kun tilkoblinger som allerede er installert i arbeidsområdet, vil vises i rullegardinmenyen + Godkjent tilkobling.
Arbeidsområdeeiere med Enterprise-abonnement har tilgang til tilleggsinnstillinger for å administrere tilkoblinger i arbeidsområdet.
Hvis du er arbeidsområdeeier, gå til
Innstillinger→Tilkoblinger.Velg
Administrer-fanen.Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Begrens hvilke tilkoblinger medlemmer kan installere for å få tilgang til alternativer:
Ingen begrensninger: Alle arbeidsområdemedlemmer kan installere hvilken som helst tilkobling i arbeidsområdet.Godkjente og anbefalte: Arbeidsområdemedlemmer kan installere godkjente tilkoblinger og tilkoblinger anbefalt av Notion.Kun godkjente: Arbeidsområdemedlemmer kan bare installere tilkoblinger som er forhåndsgodkjent av en arbeidsområdeeier. Hvis en arbeidsområdeeier installerer en integrasjon som ikke allerede er på listen over godkjente, legges den automatisk til i listen over godkjente etterpå.
Disse innstillingene gjelder uavhengig av begrensninger utvikleren har satt for sin egen forbindelse. En utvikler kan lage en forbindelse som bare bestemte arbeidsområder kan installere. For at noen i arbeidsområdet ditt skal kunne installere en forbindelse, må både utviklerens begrensninger og godkjenningsinnstillingene dine tillate det. Arbeidsområdet ditt må stå på utviklerens liste, og godkjenningsinnstillingene dine må tillate forbindelsen.

Hvis
Fra godkjent listeer valgt, vil arbeidsområdeeiere se et ekstra alternativ for å auto-godkjenne tilkoblinger som er bygget av Notion. Se hele listen over disse tilkoblingene her →

Klikk på
+ Legg til godkjent tilkobling-knappen for å godkjenne flere tilkoblinger for medlemmer i arbeidsområdet ditt.
Merk: Før du kan godkjenne en tilkobling for resten av arbeidsområdet, må du eller en annen administrator installere den først! Kun tilkoblinger som allerede er installert i arbeidsområdet, vil vises i rullegardinmenyen
+ Godkjent tilkobling.Instruksjoner for installering av tilkoblinger er spesifisert nedenfor.
Under overskriften
Godkjente tilkoblingervil arbeidsområdeeiere se en fullstendig liste over tilkoblinger som er godkjent og installert i arbeidsområdet.Til høyre for navnet på hver tilkobling er navnet/navnene på brukerne som har installert tilkoblingen i arbeidsområdet oppført.
Klikk på
•••-menyen for å:Filtrer etter ...
Opphev spesifikke brukeres tilgang til en tilkobling.
Koble fra alle brukere.
Fjern tilkoblingen fra listen over godkjente

I fanen Administrer velger du en tilkobling for å se hvilke arbeidsområdeeiere som har den installert. Du kan koble fra enkeltmedlemmer eller alle medlemmer samtidig.
Arbeidsområdeeiere med et Enterprise-abonnement kan også deaktivere handlingen Send webhook for hele arbeidsområdet. Lær mer om webhook-handlinger her →
Slik slår du av webhook-handlinger for arbeidsområdet ditt:
Gå til
Innstillingeri sidestolpen.Åpne fanen
Tilkoblinger.Slå av
Tillat webhooker i automaseringer.
Når du har slått av denne funksjonen, vil ikke medlemmer av arbeidsområdet kunne velge Send webhook som en handling for automaseringer de setter opp.
