Hva skjer nÄr jeg nedgraderer abonnementet mitt?

I dette hjelpedokumentet

NÄr du nedgraderer Notion-abonnementet ditt, kan enkelte funksjoner som var tilgjengelige med det forrige abonnementet ditt, bli pÄvirket. Her er hva du kan forvente.


Etter hvert som behovene dine endres, kan det hende du vil nedgradere Notion-abonnementet ditt. For Ă„ gjĂžre dette:

  1. I sidestolpen klikker du pĂ„ Innstillinger → Fakturering → Endre abonnement.

  2. Velg abonnementet du vil bytte til, og klikk deretter pÄ Fortsett.

  3. Gi oss litt feedback, og klikk deretter pÄ Nedgrader.

  4. Du vil motta en bekreftelse pÄ nedgraderingen din, og se nÄr det nÄvÊrende abonnementet ditt utlÞper.

Hvert abonnement kommer med ulike funksjoner og muligheter, sÄ sÞrg for at du forstÄr hvordan arbeidsomrÄdet ditt vil bli pÄvirket av nedgraderingen fÞr du gjÞr det. Tabellen nedenfor skisserer funksjoner basert pÄ hvilket abonnement du nedgraderer til. Merk at listen over funksjoner ikke er uttÞmmende.

Funksjon

NÄr du nedgraderer til Kostnadsfritt abonnement

NÄr du nedgraderer til Plus-abonnementet

NÄr du nedgraderer til Business-abonnementet

Alle eksisterende Skreddersydd agent slÄs av, men slettes ikke. Du kan se (men ikke redigere) Skreddersydd agent-chat-siden og innstillingene.

Alle eksisterende Skreddersydd agent slÄs av, men slettes ikke. Du kan se (men ikke redigere) Skreddersydd agent-chat-siden og innstillingene.

Ingen endring

Hvis arbeidsomrÄdet ditt har to eller flere personer, vil du kunne bruke opptil 1000 blokker i arbeidsomrÄdet ditt.

Hvis arbeidsomrÄdet ditt bare har én person, vil du fortsatt kunne bruke sÄ mange blokker du vil.

Ingen endring

Ingen endring

De verifiserte sidene dine forblir verifisert frem til utlÞpsdatoen. Verifiseringsstatus pÄ sider kan ikke redigeres eller slettes.

De verifiserte sidene dine forblir verifisert frem til utlÞpsdatoen. Verifiseringsstatus pÄ sider kan ikke redigeres eller slettes.

Ingen endring

Hver fil du laster opp mÄ vÊre 5MB eller mindre.

Ingen endring

Ingen endring

Du fÄr Versjonshistorikk for sidene dine som gÄr syv dager tilbake.

Du fÄr Versjonshistorikk for sidene dine som gÄr 30 dager tilbake.

Du fÄr Versjonshistorikk for sidene dine som gÄr 90 dager tilbake.

Sideanalyse vil bli grunnleggende.

Sideanalyse vil bli grunnleggende.

Ingen endring

Du fÄr bare lov til Ä ha ett domene; eventuelle ekstra domener vil ikke fungere.

Ingen endring

Ingen endring

Du beholder det fÞrste diagrammet som ble opprettet i arbeidsomrÄdet ditt, men alle andre diagrammer vil bare vÊre tilgjengelige ved Ä oppgradere abonnementet ditt.

Ingen endring

Ingen endring

Du vil ikke kunne gjÞre tilpasninger av skjemaer, som Ä endre tekst og farge pÄ send-knappen eller opprette en egendefinert bekreftelsesmelding.

Ingen endring

Ingen endring

Du vil kunne se spÞrsmÄlene dine med betinget logikk i skjemabyggeren, men du vil ikke kunne redigere dem. De vil heller ikke bli vist i skjemavisningen.

Du vil kunne se spÞrsmÄlene dine med betinget logikk i skjemabyggeren, men du vil ikke kunne redigere dem. De vil heller ikke bli vist i skjemavisningen.

Ingen endring

Dine eksisterende automaseringer vil fortsette Ă„ fungere, men de vil vĂŠre skrivebeskyttede. Dette betyr at du ikke vil kunne redigere eksisterende automaseringer eller opprette nye.

Ingen endring

Ingen endring

Dine eksisterende Privat teamomrÄder vil forbli, men du vil ikke kunne opprette nye.

NÄr du gjÞr et privat teamomrÄde om til et offentlig, vil du ikke kunne gjÞre det privat igjen.

Dine eksisterende Privat teamomrÄder vil forbli, men du vil ikke kunne opprette nye.

NÄr du gjÞr et privat teamomrÄde om til et offentlig, vil du ikke kunne gjÞre det privat igjen.

Ingen endring

Dine eksisterende Tilganger vil forbli, men du vil ikke kunne tildele flere Tilganger.

NÄr du slÄr av avanserte Tilganger for teamomrÄdet, vil du ikke kunne slÄ dem pÄ igjen.

Dine eksisterende Tilganger vil forbli, men du vil ikke kunne tildele flere Tilganger.

NÄr du slÄr av avanserte Tilganger for teamomrÄdet, vil du ikke kunne slÄ dem pÄ igjen.

Ingen endring

Innstillinger blir tilbakestilt til /standard, og du vil ikke kunne endre dem.

Innstillinger blir tilbakestilt til /standard, og du vil ikke kunne endre dem.

Ingen endring

Du vil vÊre begrenset til 10 gjester i arbeidsomrÄdet ditt. Eventuelle gjester med eksterne domener vil ikke bli fjernet fra arbeidsomrÄdet ditt nÄr du nedgraderer.

Du kan invitere et ubegrenset antall gjester, for eksempel byrÄer, leverandÞrer, partnere eller frilansere. Alle som er en del av det interne teamet ditt, bÞr legges til som et betalt medlem.

Du kan invitere et ubegrenset antall gjester, for eksempel byrÄer, leverandÞrer, partnere eller frilansere. Alle som er en del av det interne teamet ditt, bÞr legges til som et betalt medlem.

SAML SSO vil ikke lenger vĂŠre tilgjengelig, og verifiserte domener vil ikke lenger vĂŠre verifiserte.

SAML SSO vil ikke lenger vĂŠre tilgjengelig, og verifiserte domener vil ikke lenger vĂŠre verifiserte.

Ingen endring

SCIM API vil ikke lenger vĂŠre tilgjengelig.

SCIM API vil ikke lenger vĂŠre tilgjengelig.

SCIM API vil ikke lenger vĂŠre tilgjengelig.

Revisjonslogg vil ikke lenger vĂŠre tilgjengelig. Notion vil slutte Ă„ samle inn hendelser for revisjonslogg.

Revisjonslogg vil ikke lenger vĂŠre tilgjengelig. Notion vil slutte Ă„ samle inn hendelser for revisjonslogg.

Revisjonslogg vil ikke lenger vĂŠre tilgjengelig. Notion vil slutte Ă„ samle inn hendelser for revisjonslogg.

Innstillinger gÄr tilbake til /standard for 30 dager.

Innstillinger gÄr tilbake til /standard for 30 dager.

Innstillinger gÄr tilbake til /standard for 30 dager.

Sesjonslengden vil bli aktivitetsbasert.

Sesjonslengden vil bli aktivitetsbasert.

Sesjonslengden vil bli aktivitetsbasert.

Finn ut mer


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Fruition