Publiser et Notion-nettsted
Enhver side du bygger i Notion kan gjĂžres om til et flott Notion-nettsted med bare ett klikk. Publiser en blogg, CV eller portefĂžlje, stillingsutlysning, landingsside â mulighetene er like store som selve nettet.
Hopp til vanlige spÞrsmÄlMed Notion Sites kan du:
Publiser sider pÄ nettet.
Hvis du har et betalt abonnement, lÄser du ogsÄ opp ytterligere tilpasning for nettstedet ditt, inkludert sÞkemotoroptimalisering, temaer, integrasjon med Google Analytics og mer. Du vil ogsÄ ha muligheten til Ä kjÞpe et tillegg for Ä bruke dine eksisterende egendefinerte domener med nettsteder, og mer.
Finn ut mer om tilgjengelighet og pris for Notion Sites her â
Merk:
Ă gjĂžre en Notion-side offentlig via et Notion-nettsted er annerledes enn Ă„ gjĂžre en Notion-side offentlig ved Ă„ bruke innstillingen
Alle pĂ„ nettet med lenkeni en sidesDel-meny. LĂŠr mer om denne generelle tilgangsinnstillingen her â.ArbeidsomrĂ„deeiere med Enterprise-abonnement kan velge Ă„ forhindre at Notion-nettsteder publiseres. LĂŠr hvordan her â
Slik publiserer du et Notion-nettsted:
Ă pne siden du vil publisere, og velg
DelĂžverst.Ă pne fanen
Publiser.Velg
Publiser.
Velg Vis nettsted for Ä se Notion-nettstedet ditt live pÄ nettet! NÄr du gjÞr endringer i innholdet pÄ en publisert Notion-side, oppdateres nettstedet automatisk.
Bygg inn alle dine publiserte Notion-sider â skjemaer, diagrammer, databaser og mer â pĂ„ nettsider som ikke er Notion.
PÄ en publisert side klikker du pÄ
Bygg inn denne siden.I modalen for innebygging klikker du pÄ
Kopier denne koden.Du kan eventuelt slÄ pÄ
Vis sidetittel.
Lim inn koden i nettstedets HTML-fil. Hvis du bruker en nettsidebygger, vil dette sannsynligvis vĂŠre en kodeblokk.

Merk: Publisering av en Notion-side til nettet betyr at alle undersidene ogsÄ blir publisert. SÞrg for at alle undersidene pÄ siden din er klare fÞr du trykker pÄ publiser!
LĂŠr hvordan du bygger et flott, publiseringsklart Notion-nettsted her â
NĂ„r Notion-nettstedet ditt er publisert, Ă„pner du den publiserte siden i Notion og velger Del Ăžverst â Publiser.
Kopier lenken til det aktive Notion-nettstedet ditt slik at du kan dele det med andre.
Hvis du har et betalt abonnement, kan du tilpasse slugen for Notion-nettstedet ditt, som er banenavnet som fĂžlger domenet ditt. For eksempel, i URL-en
notion.site/my-slug, vilmy-slugvÊre slugen. For Ä tilpasse dette, klikk pÄ den nÄvÊrende slugen, skriv inn Þnsket slug, og klikkSave.Slug kan bestÄ av bokstaver, tall og bindestreker. Ingen andre spesialtegn er tillatt.
Slug kan inneholde opptil 60 tegn.
Hjem-sider kan ikke ha slug.
Du mÄ sette opp slug manuelt for hvert Notion-nettsted. En bestemt sids slug vil ikke automatisk gjelde for undersider.
Du kan ikke bruke samme slug pÄ tvers av sider i et arbeidsomrÄde, selv om disse sidene er publisert pÄ forskjellige domener.
Viktig: NÄr du sletter en publisert side permanent, kan ikke slugen brukes pÄ nytt. Hvis du tror du kanskje vil bruke den samme slugen igjen, mÄ du oppdatere slugen fÞr du sletter siden.
Velg
Site customizationfor Ă„ tilpasse Notion-nettstedet ditt ytterligere. LĂŠr mer om tilpasning av Notion-nettstedet i denne artikkelen âVelg
SÞkemotorindekseringog slÄ pÄSÞkbar pÄ nettetfor Ä gjÞre Notion-nettstedet ditt sÞkbart pÄ nettet. Hvis du har et betalt abonnement, kan du ogsÄ redigere lenketittelen og beskrivelsen for sÞkemotoroptimalisering.SlÄ pÄ
Dupliser som malfor Ä la besÞkende duplisere Notion-nettstedet ditt som en Notion-side i sitt eget arbeidsomrÄde.Velg
Bygg inn denne sidenog slÄ pÄVis sidetitteleller velgKopier kodefor Ä bygge inn Notion-nettstedet ditt pÄ en annen side.Administrer alle Notion-nettstedene dine ved Ä velge
Alle publiserte sider.
Merk:
Det kan ta opptil fire uker fĂžr Notion Sites blir indeksert og vises i sĂžkeresultater.
Hvis du velger Ä selge maler direkte pÄ Marketplace, vil dine eksisterende betalte maler (pÄ deres eksisterende Notion Sites-lenker) bli gjort tilgjengelige for kjÞp direkte pÄ Marketplace. Dette betyr at brukere som fÄr tilgang til malenes eksisterende Notion Sites-lenker via en tredjepartsplattform, ikke vil kunne duplisere malene dine. SÞrg for Ä duplisere malen din og sette den opp pÄ en ny Notion Sites-lenke som du kan bruke for oppfÞringen din pÄ tredjepartsplattformen.
Notat: NÄr du publiserer en Notion-side pÄ nettet eller gir tilgang til en Notion-side til Alle pÄ nettet med lenken, vil nettsidens metadata inkludere navn, profilbilder og e-postadresser tilknyttet Notion-brukere som har bidratt til siden.
NÄr du publiserer et Notion-nettsted:
Alle pÄ nettet kan se det.
Undersider publiseres ogsÄ som standard, sammen med alle undersidene deres. Du kan begrense tilgang for undersider for Ä skjule dem fra offentlig visning!
Hvis Notion-nettstedet ditt inneholder en database, kan seere veksle mellom visninger og Äpne sidene i den.
Avhengig av innstillingene du har slÄtt pÄ og tilpasningene du gjÞr, kan seere ogsÄ duplisere eller sÞke i Notion-nettstedet ditt.
NÄr du gjÞr endringer i innholdet pÄ Notion-siden din, oppdateres Notion-nettstedet automatisk.
Hvis du har et betalt abonnement, kan du gjĂžre enda mer for Ă„ skreddersy opplevelsen for de som besĂžker nettstedet ditt! LĂŠr hvordan i denne artikkelen â
Selv om Notion Sites har blitt avpublisert, er det mulig at sidens generelle tilgangsinnstillinger er satt til Alle pÄ nettet med lenken, noe som gir personer med lenken tilgang til den.
For Ä sikre at innholdet pÄ siden din ikke deles offentlig, slÄr du av denne innstillingen ved Ä klikke pÄ Del Þverst pÄ Notion-siden, Äpne rullegardinmenyen ved siden av Alle pÄ nettet med lenken og klikke pÄ Fjern.
Slik tar du Notion-nettstedet ditt av nettet:
Ă pne siden du vil avpublisere, og velg
DelĂžverst.Ă pne fanen
Publiser.Velg
Avpubliser.
Hvis du er eier av et arbeidsomrÄde med et Enterprise-abonnement, kan du forhindre at arbeidsomrÄdets medlemmer publiserer Notion-nettsteder. For Ä gjÞre dette kan eiere av arbeidsomrÄder:
GĂ„ til
InnstillingerâSikkerhet.I fanen
Sikkerhet, slÄ pÄDeaktiver publisering av Notion-nettsteder, skjemaer og offentlige lenker.
Alle Notion-nettsteder som allerede er publisert pÄ nettet, vil bli tatt ned nÄr du slÄr pÄ denne innstillingen. Merk at aktivering av denne innstillingen ogsÄ vil forhindre at medlemmer i arbeidsomrÄdet ditt deler Skjemaer pÄ nettet.
Vanlige spÞrsmÄl
StĂžtter Notion egendefinerte domener?
StĂžtter Notion egendefinerte domener?
LĂŠr hvordan du kan gjĂžre krav pĂ„ et notion.site-domene eller koble et egendefinert domene til Notion Sites-siden din her â
Kan du lenke til en bestemt del av en side?
Kan du lenke til en bestemt del av en side?
Du kan bruke en innholdsfortegnelse pÄ den offentlige siden din for Ä opprette ankerlenker til overskriftene.
Hvis jeg endrer domenenavnet til arbeidsomrÄdet mitt, vil URL-ene til den offentlige siden min fortsatt fungere?
Hvis jeg endrer domenenavnet til arbeidsomrÄdet mitt, vil URL-ene til den offentlige siden min fortsatt fungere?
Hvis du endrer domenet til arbeidsomrĂ„det ditt, vil ikke eksisterende lenker som starter med det forrige domenet lenger fungere. Du mĂ„ dele den nye lenken. For Ă„ finne den nye lenken, Ă„pne den publiserte siden i Notion og velg Del Ăžverst â Publiser. Finn URL-en Ăžverst og velg đ ved siden av den for Ă„ kopiere den.
Jeg delte URL-en til den offentlige siden min, men den sender folk til en side med feilmeldingen «Fortsett til eksternt nettsted ved Ä fÞlge lenken nedenfor». Hva gjorde jeg feil?
Jeg delte URL-en til den offentlige siden min, men den sender folk til en side med feilmeldingen «Fortsett til eksternt nettsted ved Ä fÞlge lenken nedenfor». Hva gjorde jeg feil?
SĂžrg for at du har delt lenken til den publiserte siden, og ikke versjonen av siden i Notion-arbeidsomrĂ„det ditt! Lenken skal begynne med domenenavnet til Notion-arbeidsomrĂ„det ditt. For Ă„ finne den, Ă„pne den publiserte siden i Notion og velg Del Ăžverst â Publiser. Finn URL-en Ăžverst og velg đ ved siden av den for Ă„ kopiere den.
Kan jeg passordbeskytte en side?
Kan jeg passordbeskytte en side?
Dessverre ikke for Þyeblikket. Hvis personen du vil dele en side med har en Notion-konto, kan du dele siden din privat ved Ä velge Inviter en person i Del-menyen Þverst pÄ en side.
