Synkroniserte databaser
Ta med favorittverktĂžyene dine inn i Notion med synkroniserte databaser, slik at all informasjonen din er samlet i ett lett tilgjengelig senter.
Denne funksjonen er tilgjengelig pÄ Business- og Enterprise-abonnement.
Notion KI genererer svar ved hjelp av sprÄkmodeller som GPT-5 og Claude. SÞrg for Ä dobbeltsjekke alle svar for nÞyaktighet.
Det er mange andre mĂ„ter Ă„ bruke Slack og Notion sammen pĂ„. LĂŠr mer om vĂ„r Slack-tilkobling â
Synkroniserte databaser lar deg synkronisere data fra andre plattformer som Notion-databaser. Synkroniseringene er kontinuerlige, men gÄr bare én vei, noe som betyr at dataendringer mÄ skje pÄ den opprinnelige plattformen for at Oppdateringer skal vises i Notion.
Plattformer inkluderer:
Jira-tavler og -prosjekter
GitHub-PR-er og -saker
Asana -prosjekter og -oppgaver
GitLab-merge requests og -saker
Flere apper vil bli stĂžttet i fremtiden!
LĂŠr hvordan du kan bruke synkroniserte databaser til Ă„ bryte ned siloer i teamet:
Jira
LĂŠr hvordan du setter opp en synkronisert database for Jira og hva annet du kan gjĂžre med Jira-tilkoblingen vĂ„r her â
GitHub
LĂŠr hvordan du setter opp en synkronisert database for GitHub og hva annet du kan gjĂžre med GitHub-tilkoblingen vĂ„r her â
Asana
Slik oppretter du en synkronisert database for Asana:
I Asana Äpner du prosjektet ditt og kopierer prosjektlenken. SÞrg for at du ikke bare kopierer lenken i nettleserens adressefelt.
Lim inn lenken i Notion og velg
Paste as database.Hvis du ikke allerede har gjort det, blir du bedt om Ä logge pÄ og koble Notion til Asana-kontoen din.
Den synkroniserte databasen opprettes i en tabellvisning, med alle Asana-egenskaper lagt til automatisk.
Databasen begynner Ä fylles ut automatisk og fortsetter Ä synkroniseres selv om du gÄr ut av siden.
Merk: Synkroniserte databaser gÄr bare i én retning, noe som betyr at endringer mÄ gjÞres i kilden (Jira, GitHub, Asana) for at Oppdateringer skal gjenspeiles i Notion.
Du kan legge til hvilken som helst Notion-egenskap i en synkronisert database. Det er to ting du bÞr vite nÄr du legger til en ekstra Notion-egenskap i en synkronisert database.
Hvis en egenskap slettes i tredjepartsappen (f.eks. hvis du sletter en oppgave i Jira), slettes den tilhĂžrende raden i den synkroniserte databasen og alle egenskaper. De vil vĂŠre tilgjengelige i SĂžppel for Ă„ se hva som ble slettet, men de kan ikke gjenopprettes.
Hvis en lagt til Notion-egenskap har samme navn som en tredjepartsegenskap (Jira, GitHub, GitLab eller Asana), vil ikke den egenskapen synkroniseres.
