Flytt og dupliser innhold

I dette hjelpedokumentet

Hvis du har flere Notion-arbeidsomrÄder eller -kontoer, kan det hende du vil flytte innhold fra ett til et annet. Vi viser deg hvordan.

Hopp til vanlige spÞrsmÄl

Merk:

  • NĂ„r du flytter innhold fra ett sted til et annet, vil innholdet bli duplisert til arbeidsomrĂ„det du flytter innhold til, og det opprinnelige innholdet vil forbli der det var.

  • I prosessen med Ă„ duplisere sider fra ett sted til et annet, kan noe innhold eller enkelte innstillinger pĂ„ den dupliserte siden bli Ăždelagt. Dette kan inkludere lenker, relasjoner, tilgang, sidehistorikk og mer. Vi anbefaler at du beholder det opprinnelige innholdet til du er helt sikker pĂ„ at det dupliserte innholdet er satt opp riktig.

Hvis du har flere arbeidsomrÄder knyttet til Notion-kontoen din og du vil duplisere innhold fra ett arbeidsomrÄde til et annet:

  1. Velg + Ny side i sidestolpen til arbeidsomrĂ„det som er knyttet til innholdet du vil duplisere – denne siden vil inneholde alt innholdet du vil duplisere, for Ă„ gjĂžre det enklere for deg Ă„ gjĂžre det i bulk.

  2. Fra sidestolpen drar du alle sidene du vil duplisere, inn pÄ den nye siden.

  3. Åpne den nye siden, og velg deretter ‱‱‱ → Flytt til.

  4. Åpne rullegardinmenyen ved siden av navnet pĂ„ ditt nĂ„vĂŠrende arbeidsomrĂ„de, og velg deretter arbeidsomrĂ„det du flytter innhold til.

  5. Finn et sted i arbeidsomrÄdet du flytter innhold til der de dupliserte sidene kan ligge.

  6. Velg Jeg forstÄr, dupliser.

Hvis du ser «Duplisering mislyktes» eller en lignende feilmelding nÄr du prÞver Ä flytte innhold fra ett arbeidsomrÄde til et annet, bÞr du gÄ gjennom og prÞve listen over vanlige lÞsninger nedenfor.

Du har nÄdd grensen for dupliseringshastighet

Notion har en maksimal grense for dupliseringshastighet pÄ 50 000 blokker per time. Store sett med sider, databaser og nestet innhold kan raskt overskride denne grensen.

Hvis for mye innhold dupliseres i lÞpet av en kort periode, kan du se en mer spesifikk feilmelding, for eksempel «Hastighetsgrense nÄdd, prÞv igjen senere».

Slik lĂžser du dette:

  • Del opp stort innhold i smĂ„ partier og dupliser hvert parti gradvis over tid.

  • Vent 1 time fĂžr du prĂžver Ă„ duplisere pĂ„ nytt.

ArbeidsomrÄdet du flytter innhold til, kan ikke ta imot flere blokker.

ArbeidsomrÄdet du flytter innhold til, kan ha begrensninger knyttet til abonnementet eller arbeidsomrÄdet som hindrer opprettelse av nye blokker. Dette er mest vanlig med kostnadsfritt abonnement og arbeidsomrÄder som har overskredet sine blokk- eller bruksgrenser.

Slik lĂžser du dette:

  • Sjekk om arbeidsomrĂ„det du flytter innhold til har bruksbegrensninger.

  • Reduser mengden innhold som dupliseres.

  • Oppgrader arbeidsomrĂ„det du flytter innhold til om nĂždvendig.

Innholdet som flyttes, inkluderer en lÄst eller beskyttet mal

Noen Marketplace-maler og beskyttet innhold inkluderer blokker med begrenset tilgang. Dette innholdet vil dupliseres uten problemer i samme arbeidsomrÄde, men vil mislykkes nÄr man prÞver Ä duplisere det til andre arbeidsomrÄder.

Slik lĂžser du dette:

  • Sjekk om kildeinnholdet stammer fra en lĂ„st Marketplace-mal.

  • Bruk en ulĂ„st versjon av malen hvis tilgjengelig.

  • Om nĂždvendig, gjenskap innholdsstrukturen manuelt i arbeidsomrĂ„det du flytter innhold til.

Problemer med tilgang eller kontotilgang

Kontoen du bruker for duplisering mÄ ha de nÞdvendige tilgangene bÄde i kildearbeidsomrÄdet og i arbeidsomrÄdet du flytter innhold til. Duplisering kan mislykkes hvis:

  • Du er logget inn pĂ„ en annen Notion-konto.

  • Du har ikke tilgang til Ă„ opprette innhold i arbeidsomrĂ„det du flytter innhold til.

  • Noen nestede sider eller databaser i innholdet du flytter, har begrenset tilgang.

Slik lĂžser du dette:

  • Bekreft at du er logget inn pĂ„ samme konto, og at denne kontoen har tilgang til begge arbeidsomrĂ„dene.

  • SĂžrg for at du har tilgang til alle nestede sider og databaser som er inkludert i flyttingen.

  • SĂžrg for at du har tilgang til Ă„ opprette sider i arbeidsomrĂ„det du flytter innhold til.

Ingen av de ovennevnte

Hvis ingenting av det ovennevnte lÞser problemet, eller hvis du er usikker pÄ hva som forÄrsaker det, prÞv lÞsningene nedenfor.

Test med en liten side

PrÞv Ä duplisere bare en liten side til arbeidsomrÄdet du flytter innhold til. Hvis den lille siden dupliseres uten problemer, er Ärsaken mest sannsynlig knyttet til:

  • InnholdsstĂžrrelse

  • Grenser for dupliseringshastighet

  • Store databaser eller nestede sider

Hvis den lille siden mislykkes, sjekk om det er problemer med kontotilgang eller begrensninger i arbeidsomrÄdet.

Del opp stort innhold i mindre partier

For store migreringer, prÞv Ä dele opp innholdet i smÄ partier for Ä flytte det gradvis over tid. Hold hvert parti under grensen pÄ omtrent 50 000 blokker per time. NÄr du dupliserer hvert parti:

  • Flytt mindre seksjoner separat.

  • UnngĂ„ Ă„ duplisere svĂŠrt store databaser pĂ„ Ă©n gang.

  • Fordel store dupliseringspartier over tid.

PrÞv duplisering pÄ nytt etter Ä ha ventet 1 time

Hvis et dupliseringsforsÞk mislykkes, vent 1 time fÞr du prÞver igjen. Dette tilbakestiller grensen pÄ 50 000 blokker per time.

Tips: Hvis du vil at Notion-kontoen din skal vĂŠre knyttet til en ny e-postadresse, er det bare Ă„ endre e-postadressen din ved Ă„ fĂžlge instruksjonene her →

Slik dupliserer du innhold fra én Notion-konto til en annen:

  1. Logg inn pÄ kontoen som er knyttet til innholdet du vil duplisere.

  2. Velg + Ny side i sidestolpen – denne siden vil inneholde alt innholdet du vil duplisere, for Ă„ gjĂžre det enklere for deg Ă„ gjĂžre det i bulk.

  3. Fra sidestolpen drar du alle sidene du vil duplisere, inn pÄ den nye siden.

  4. GÄ inn pÄ den nye siden og velg Del.

  5. Skriv inn e-postadressen som er knyttet til Notion-kontoen du vil duplisere innhold til.

  6. SĂžrg for at Full tilgang er gitt.

  7. Velg Inviter.

  8. Logg inn pÄ kontoen du vil duplisere innholdet til. Du skal kunne se siden du nettopp delte fra den andre kontoen din.

  9. Fra innsiden av den siden, dra for Ă„ velge alle sidene inni, velg deretter ⋼⋼→ Flytt til. Merk at siden som inneholder alle sidene, ikke kan dupliseres.

  10. Finn et sted der de dupliserte sidene dine kan ligge.

  11. Velg Jeg forstÄr, dupliser.


Vanlige spÞrsmÄl

Jeg prÞvde Ä endre e-postadressen min, men fikk en feilmelding som sa: «En bruker med denne e-postadressen finnes allerede.»

Hvis du vil endre kontoens e-postadresse til en som allerede finnes i Notion, kan du logge inn pÄ kontoen som er knyttet til e-postadressen du Þnsker, og slette den kontoen for Ä frigjÞre e-postadressen.

For Ä slette kontoen, gÄ til Innstillinger i venstre sidestolpe, deretter Min konto, og sÄ Slett min konto.

Logg deretter inn pÄ din nÄvÊrende konto, gÄ til Innstillinger, deretter Min konto, og velg Endre e-post. Du skal nÄ kunne bytte til den frigjorte e-postadressen.

Jeg klarer ikke Ă„ Inviter en annen konto til siden min.

Du kan ha aktivert funksjonen Deaktiver gjester. Du finner den i Sikkerhet og identitet-delen av Innstillinger i din sidestolpe.

Jeg finner ingen arbeidsomrÄder i Flytt til-menyen.

Du kan ha aktivert innstillingen Deaktiver flytting av sider til andre arbeidsomrÄder. Du finner den i Sikkerhet og identitet-delen av Innstillinger i din sidestolpe.

Har du fortsatt flere spÞrsmÄl? Send melding til kundestÞtte

Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Fruition