ArbeidsomrÄder pÄ mobil

I dette hjelpedokumentet

Her er en rask omvisning av hvordan Notion-arbeidsomrÄder ser ut og fungerer pÄ telefonen eller nettbrettet ditt.

Hopp til vanlige spÞrsmÄl

Nederst i Notion for mobil ser du en navigasjonslinje som alltid er til stede.

  • Trykk pĂ„ 🏠 nederst pĂ„ en hvilken som helst side for Ă„ se kjente seksjoner som Delte sider, Privat og Favoritter som samsvarer med opplevelsen pĂ„ datamaskin.

  • Trykk pĂ„ 🔍 for Ă„ sĂžke i arbeidsomrĂ„det ditt.

  • Trykk pĂ„ đŸ“„ for Ă„ sjekke Innboks.

  • Trykk pĂ„ 📝 for Ă„ opprette en ny side.

Hvis du er en del av et arbeidsomrĂ„de med flere medlemmer, vil du se en seksjon i 🏠-fanen i mobilappen som heter TeamomrĂ„der.

TeamomrĂ„der er et dedikert omrĂ„de for hvert team i organisasjonen eller selskapet ditt, og kan tilpasses individuelt. Finn ut mer om teamomrĂ„der →

Trykk pĂ„ veksleknappen ved siden av en side i 🏠-fanen i mobilappen for Ă„ vise undersider.

For databasesider kan du veksle for Ă„ se de ulike visningene av databasen.

Trykk pĂ„ navnet til det gjeldende arbeidsomrĂ„det ditt Ăžverst i 🏠-fanen for Ă„ bytte til et annet arbeidsomrĂ„de du tilhĂžrer, opprette et nytt, bli med i et annet eller logge ut.

RedigeringsverktĂžy

NÄr du er pÄ en side, vises en verktÞylinje over tastaturet. Den inneholder alle alternativene du trenger for Ä legge til innhold pÄ siden.

  • Trykk pĂ„ + for Ă„ se en fullstendig meny med andre typer innholdsblokker du kan legge til pĂ„ siden. Dette erstatter funksjonaliteten til /-kommandoen pĂ„ datamaskin.

  • Fra denne verktĂžylinjen kan du ogsĂ„ @-omtale en person eller side, legge til en kommentar, sette inn et bilde, slette innhold, rykke inn, velge tekstfarge og utheving, samt slette og dupliser en innholdsblokk. Rull horisontalt for Ă„ se alle disse alternativene.

‱‱‱-meny

‱‱‱ Meny inneholder flere alternativer, inkludert, men ikke begrenset til:

  • Velg mellom tre ulike typografivalg for Ă„ formatere siden.

  • Tilpass siden: Vis/skjul tilbakekobling- og sidekommentar-seksjonene.

  • LĂ„s side: SlĂ„ pĂ„ dette for Ă„ hindre at det gjĂžres endringer.

    • LĂ„s visninger: SlĂ„ pĂ„ dette for Ă„ hindre andre i Ă„ endre egenskaper og visninger.

  • Sidehistorikk: Se tidligere versjoner av siden som gĂ„r syv dager tilbake (utvidet for betalte abonnementer).

  • Eksporter: Last ned siden som en fil. Databaser lagres som CSV-filer, mens sider som ikke er databaser, lagres i Markdown. Du kan ogsĂ„ eksportere som enten PDF eller HTML.

  • Flytt til: Dette Ă„pner en meny der du kan velge et annet arbeidsomrĂ„de eller side Ă„ flytte den aktuelle siden til.

Delingsmeny

Trykk pÄ deleikonet (firkant med pil opp) for Ä Äpne denne menyen. Derfra kan du dele den aktuelle siden med andre pÄ flere mÄter:

  • Del sidelenke: Trykk pĂ„ denne knappen Ăžverst for Ă„ Ă„pne delingsarket pĂ„ mobilenheten din. Du kan kopiere sidelenken eller dele URL-en direkte.

  • Del pĂ„ web: SlĂ„ pĂ„ dette for Ă„ publisere siden din til nettet slik at alle med lenken kan se den. Trykk pĂ„ rullegardinmenyen som sier Vis lenkealternativer for mer kontroll over tilgang, duplisering og SĂžkemotorindeksering.

  • Legg til personer, grupper eller e-poster: Trykk pĂ„ dette for Ă„ invitere andre Notion-brukere til siden.

    • Alle: SlĂ„ pĂ„ dette for Ă„ gi alle medlemmer i arbeidsomrĂ„det ditt muligheten til Ă„ se siden. Trykk pĂ„ rullegardinmenyen til hĂžyre og velg mellom Full tilgang, Kan redigere, Kan kommentere, Kan se eller Ingen tilgang for Ă„ tildele et tilgangsnivĂ„ for personer i arbeidsomrĂ„det ditt.

    • Grupper: Du kan ogsĂ„ se grupper som er opprettet i arbeidsomrĂ„det ditt, som du kan tildele ulike tilgangsnivĂ„er.

    • Gjester: Du kan ogsĂ„ legge til brukere utenfor arbeidsomrĂ„det ditt direkte via e-post. De blir med som gjest.

Varsler

Mange flere Notion-innstillinger er tilgjengelige pÄ datamaskin. Vi har forenklet disse for mobil til Ä kun inkludere:

  • Varslingsalternativer for e-post og push-varsler pĂ„ mobil.

  • Muligheten til Ă„ angi, endre og fjerne et permanent passord.

  • Muligheten til Ă„ endre utseendet pĂ„ appen.

  • Muligheten til Ă„ la kalenderuker starte pĂ„ mandag i stedet for sĂžndag.

Rage Shake

Rage Shake er en funksjon i Notion-mobilappen (for Android) som lar brukere rapportere problemer med appen ved Ä riste pÄ telefonen, noe som utlÞser et varsel for Ä rapportere et problem. Slik aktiverer du den:

  1. Klikk pĂ„ ‱‱‱ → Hjelp og kundestĂžtte og Send en melding.

  2. SlÄ pÄ Rist telefonen for Ä rapportere.

Papirkurv

  • Trykk for Ă„ se slettede sider delt inn i to kategorier: alle slettede sider, og undersider slettet fra siden du ser pĂ„ nĂ„.

  • Trykk pĂ„ sĂžppelikonet for Ă„ slette en side permanent.

  • Trykk pĂ„ ikonet med den buede pilen for Ă„ gjenopprette en side til arbeidsomrĂ„det ditt.


Vanlige spÞrsmÄl

Kan jeg bytte mellom arbeidsomrÄder som er tilknyttet ulike e-postadresser?

Hvis du vil legge til arbeidsomrĂ„der fra en annen e-postkonto, bruker du knappen Legg til en annen konto i arbeidsomrĂ„debytter Ăžverst til venstre i Notion-vinduet, og fĂžlger deretter trinnene for Ă„ logge pĂ„ den andre kontoen. Mer informasjon her →

Sidestolpen min har ingen seksjoner. Hvordan aktiverer jeg dem?

Sidestolpeseksjonene gjenspeiler delingsinnstillingene for kontoen din. Hvis du har mer enn én person i arbeidsomrÄdet ditt, vises en TeamomrÄde-seksjon i sidestolpen for det arbeidet du gjÞr sammen med den personen. Privat-seksjonen er for dine personlige sider som bare er synlige for deg.

NÄr jeg tegner et Plus-abonnement, gjelder det for alle arbeidsomrÄdene mine?

Betalte abonnementer gjelder kun for ett arbeidsomrÄde, og ikke for hele kontoen. ArbeidsomrÄder er helt separate, sÄ du kan ikke lenke innhold mellom dem.

Vi anbefaler at du bruker sÄ fÄ arbeidsomrÄder som mulig, og at du benytter deg av sider pÄ toppnivÄ pÄ sidestolpen for Ä holde orden.

Hvordan kan jeg overfÞre alt Notion-innholdet mitt til et annet arbeidsomrÄde?

Merk: Alt overfÞrt innhold blir duplisert til det nye arbeidsomrÄdet, og disse sidene opplever noen ganger problemer. Klikk her for mer informasjon.

Hvis du vil flytte innhold fra et arbeidsomrĂ„de til et annet som er tilknyttet samme konto, klikk pĂ„ ‱‱‱ ved siden av hver av sidene pĂ„ overordnet nivĂ„ i sidestolpen (eller hĂžyreklikk) og velg Flytt til. Nederst i flytt-menyen ser du en nedtrekksmeny der du kan velge et annet arbeidsomrĂ„de.

NÄr du flytter overordnede sider, fÞlger alle undersidene med. De vises i Privat-seksjonen, men kan flyttes hvor som helst du Þnsker Ä plassere dem.

Hva om jeg ved et uhell sletter noe permanent? Er det mulig Ä fÄ det tilbake?

Hvis du ved et uhell sletter en side, et arbeidsomrĂ„de eller til og med hele kontoen din, kan vi hjelpe deg! Uhell skjer 😅 Bare send oss en melding i appen ved Ă„ klikke pĂ„ ? nederst i sidestolpen, eller send en e-post til [email protected].

Vi tar sikkerhetskopier av databasen vÄr, slik at vi kan gjenopprette et Þyeblikksbilde av innholdet ditt de siste 30 dagene hvis du trenger det.

Hvordan logger jeg ut av Notion-kontoen min?

Klikk pÄ navnet pÄ ditt nÄvÊrende arbeidsomrÄde Þverst til venstre i sidestolpen. Bla til bunnen, sÄ ser du alternativet Logg ut ved siden av e-postadressen din.


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Fruition