Skapa, anslut och lÀmna teamutrymmen

I det hÀr hjÀlpdokumentet

Teamutrymmen hjÀlper dig att hÄlla ditt innehÄll organiserat i specifika omrÄden. HÄll sidofÀltet snyggt genom att bara ansluta de teamutrymmen du behöver Ätkomst till. SÄ hÀr gör du.


NÀr du ansluter till en arbetsyta pÄ Plus-, Business- eller Enterprise-abonnemang lÀggs du automatiskt till i alla teamutrymmen som har stÀllts in som standard. SÄ hÀr gör du för att se alla andra befintliga teamutrymmen i din arbetsyta:

  1. Klicka pĂ„ ‱‱‱ Mer i det vĂ€nstra sidofĂ€ltet.

  2. LÀngst upp ser du teamutrymmen som du Àr med i.

  3. Under det ser du alla öppna och stÀngda teamutrymmen i arbetsytan.

Obs: Arbetsytor med Business- eller Enterprise-abonnemang har Ätkomst till funktionen privat teamutrymme. Endast medlemmar eller Àgare av ett privat teamutrymme kan bjuda in andra personer, och det kommer inte att vara synligt för personer som inte Àr tillagda.

NĂ€r du konfigurerar din arbetsyta kanske du vill skapa ytterligare ett teamutrymme.

  • BlĂ€ddra till etiketten Teamutrymmen i sidofĂ€ltet och klicka pĂ„ +-knappen till höger om etiketten.

  • Klicka pĂ„ ‱‱‱ bredvid ett teamutrymme och klicka pĂ„ Kopiera teamutrymme för att kopiera ett befintligt teamutrymme.

Obs: ÅtgĂ€rden kanske endast Ă€r tillgĂ€nglig för arbetsytans Ă€gare beroende pĂ„ arbetsytans instĂ€llningar. Du kan kontrollera om sĂ„ Ă€r fallet genom att gĂ„ till InstĂ€llningar → Teamutrymmen.

NÀr du skapar ett teamutrymme blir du som standard Àgare. Du kan lÀgga till fler medlemmar och Àgare via instÀllningarna för teamutrymmet:

  1. HÄll muspekaren över namnet pÄ teamutrymmet i sidofÀltet.

  2. Klicka pĂ„ knappen ‱‱‱ och vĂ€lj alternativet InstĂ€llningar för teamutrymme.

  3. Klicka pÄ LÀgg till medlemmar eller sök efter en medlem eller grupp för att lÀgga till dem i teamutrymmet.

  4. Anpassa deras roll genom att klicka pÄ listrutan till höger om deras namn.

NÀr du blÀddrar bland alla teamutrymmen ser du en lista med öppna och stÀngda teamutrymmen i arbetsytan.

  • Du kan ansluta till öppna teamutrymmen direkt frĂ„n den hĂ€r menyn.

  • StĂ€ngda teamutrymmen Ă€r markerade som stĂ€ngda. Klicka pĂ„ BegĂ€r bredvid ett stĂ€ngt teamutrymme för att begĂ€ra Ă„tkomst.

SÄ hÀr lÀmnar du ett teamutrymme som du för nÀrvarande Àr medlem i:

  1. HÄll muspekaren över namnet pÄ teamutrymmet i sidofÀltet.

  2. Klicka pĂ„ knappen ‱‱‱ och vĂ€lj alternativet LĂ€mna teamutrymme.

LĂ€s mer om hur du hanterar teamutrymmen hĂ€r →


Ge feedback

Var den hÀr resursen till hjÀlp?


Powered by Fruition