Anpassade instÀllningar för datalagring

I det hÀr hjÀlpdokumentet

Ägare av Enterprise-arbetsytor bestĂ€mmer nĂ€r anvĂ€ndares sidor tas bort ur papperskorgen och hur lĂ€nge de sparas


Obs: Den hÀr funktionen Àr endast tillgÀnglig för anvÀndare med Enterprise-abonnemanget. DomÀnverifiering krÀvs inte för att aktivera den hÀr funktionen.

AnvÀndare kan radera alla sidor som de har redigerings- eller full Ätkomst till. De kan Àven ÄterstÀlla eller ta bort dessa sidor frÄn papperskorgen.

Som Àgare av en Enterprise-arbetsyta kan du bestÀmma hur lÀnge en sida ska ligga kvar i papperskorgen innan den raderas permanent och inte lÀngre Àr tillgÀnglig för anvÀndare. Gör sÄ hÀr:

  1. GÄ till InstÀllningar i sidofÀltet.

  2. VĂ€lj SĂ€kerhet.

  3. Öppna fliken Datalagring.

  4. Du ser den aktuella instĂ€llningen för nĂ€r sidor i papperskorgen kommer att raderas. Som standard Ă€r detta 30 dagar. VĂ€lj Ändra för att anpassa den.

  5. StÀll in en anpassad tidsperiod mellan en dag och 10 Är. Din tidsperiod kan stÀllas in i dagar eller Är.

  6. NÀr du Àr klar vÀljer du Spara.

NÀr anvÀndare i din arbetsyta navigerar till papperskorgen i sidofÀltet kommer de att kunna se hur lÄng tid sidor har pÄ sig innan de raderas frÄn papperskorgen.

Endast Àgare av Enterprise-arbetsytor kan visa och ÄterstÀlla raderade sidor under denna lagringsperiod. Detta lagringsfönster gÀller Àven för raderade AI-chattar. Observera att AI-chattar raderas direkt och aldrig hamnar i papperskorgen först.

SÄ hÀr stÀller du in lÀngden pÄ denna lagringsperiod:

  1. GÄ till InstÀllningar i sidofÀltet.

  2. VĂ€lj SĂ€kerhet.

  3. Öppna fliken Datalagring.

  4. Du ser den aktuella instĂ€llningen för hur lĂ€nge raderade sidor och AI-chattar ska behĂ„llas. Som standard Ă€r detta 30 dagar. VĂ€lj Ändra för att anpassa den.

  5. StÀll in en anpassad tidsperiod mellan en dag och 10 Är. Din tidsperiod kan stÀllas in i dagar eller Är.

  6. NÀr du Àr klar vÀljer du Spara.

Obs! NÀr en sida eller AI-chatt har raderats permanent, antingen av dig eller automatiskt efter lagringsperiodens slut, kommer Àven Àgare av Enterprise-arbetsytor att sakna möjlighet att komma Ät eller ÄterstÀlla den.

Ägare av Enterprise-arbetsytor kan anvĂ€nda snabbsökning för att hitta bĂ„de sidor i papperskorgen och sidor som har behĂ„llits, eller med andra ord har raderats frĂ„n papperskorgen men fortfarande behĂ„lls i enlighet med arbetsytans lagringsinstĂ€llningar. SĂ„ hĂ€r anvĂ€nder du snabbsökning för att hitta raderade och behĂ„llna sidor:

  1. VĂ€lj InstĂ€llningar i sidofĂ€ltet → Snabbsökning.

  2. AnvĂ€nd filtret Sidstatus och vĂ€lj I Papperskorgen eller BehĂ„llna sidor. LĂ€gg till ytterligare filter om du vill; du kan lĂ€sa mer om dessa hĂ€r →

Ägare av Enterprise-arbetsytor kan Ă„terstĂ€lla raderade och behĂ„llna sidor till deras ursprungliga plats. SĂ„ hĂ€r gör du:

  1. VĂ€lj InstĂ€llningar i sidofĂ€ltet → Snabbsökning.

  2. VĂ€lj ‱‱‱ bredvid en sida som finns i papperskorgen eller som Ă€r behĂ„llen. Innan du Ă„terstĂ€ller sidan kan du vĂ€lja Visa ursprungliga behörigheter för att se vem som fĂ„r Ă„tkomst igen om du vĂ€ljer att placera tillbaka sidan dĂ€r den tidigare fanns. VĂ€lj sedan ÅterstĂ€ll till ursprunglig plats eller ÅterstĂ€ll till privata sidor.

Om du vill radera en raderad eller behÄllen sida permanent frÄn din arbetsyta:

  1. VĂ€lj InstĂ€llningar i sidofĂ€ltet → Snabbsökning.

  2. VĂ€lj ‱‱‱ bredvid en sida som finns i papperskorgen eller som Ă€r behĂ„llen → Radera permanent.


Ge feedback

Var den hÀr resursen till hjÀlp?


Powered by Fruition