Radera en arbetsyta

I det hÀr hjÀlpdokumentet

Att radera en arbetsyta Àr en permanent ÄtgÀrd. LÀs vidare för att förstÄ hur du raderar en arbetsyta och vad som hÀnder efterÄt.


NĂ€r en arbetsyta har raderats:

  • Denna Ă„tgĂ€rd Ă€r permanent.

  • Allt innehĂ„ll i den kommer att raderas. Du kommer inte att kunna komma Ă„t ditt innehĂ„ll – inte ens dina privata sidor. Du kanske vill Exportera all data som du vill behĂ„lla innan du raderar arbetsytan.

  • Den raderade arbetsytan kommer att raderas för alla som finns i den. Det innebĂ€r att alla anvĂ€ndare som var en del av en arbetsyta innan den raderades inte lĂ€ngre kommer att ha Ă„tkomst till den arbetsytan eller nĂ„got innehĂ„ll i den arbetsytan.

  • Du skickas tillbaka till en annan arbetsyta som du tillhör, eller till Notions registreringssida om du inte tillhör nĂ„gon annan.

Att radera en arbetsyta avbryter inte ett abonnemang. För att avbryta ditt abonnemang, nedgradera ditt abonnemang innan du raderar.

För att radera en arbetsyta:

  1. GÄ till InstÀllningar i sidofÀltet.

  2. Under Arbetsyta, vÀlj AllmÀnt.

  3. Skrolla ner till Riskzon och vÀlj Radera hela arbetsytan. Du kommer att bli ombedd att skriva in namnet pÄ din arbetsyta för att bekrÀfta att du vill fortsÀtta.


Ge feedback

Var den hÀr resursen till hjÀlp?


Powered by Fruition