Dela en Worker
LÀr dig hur du ger teammedlemmar Ätkomst till en Worker sÄ att de kan ansluta den till skrÀddarsydda agenter eller hjÀlpa till att hantera den.
Som standard Àr det bara personen som skapade en Worker som kan redigera den eller lÀgga till den som en anslutning. Dela en Worker sÄ att teammedlemmar kan ansluta den till en skrÀddarsydd agent eller hjÀlpa till att hantera den.
Detta Àr tillgÀngligt med Business- och Enterprise-abonnemangen.
NÀr du delar en Worker kan du vÀlja en av tvÄ behörighetsnivÄer:
Kan ansluta: Anslut Workern till skrÀddarsydda agenter och visa grundlÀggande information.
Full Ätkomst: Anslut, redigera, omdistribuera och hantera Workern.
Aktivera UtvecklarlÀge under
InstĂ€llningaroch öppna sedan Workers frĂ„n utvecklaravsnittet i sidofĂ€ltet.Ăppna den Worker du vill dela.
Klicka pÄ
Delaoch sök efter personen du vill lÀgga till.VÀlj en behörighetsnivÄ och klicka sedan pÄ
Bjud in.
De fÄr ett meddelande och kan ansluta Workern till skrÀddarsydda agenter. Med full Ätkomst kan de Àven hantera synkroniseringar och webhooks.
Ingen gruppdelning. Du kan bara dela med enskilda personer, inte Notion-grupper eller team.
Workers utan Ăgare. Om personen som skapade en Worker lĂ€mnar din arbetsyta kan Workern förlora sin anslutning. Om detta hĂ€nder, kontakta en administratör i arbetsytan för att ta bort Workern.
