FörstÄ blockanvÀndning
LÀs mer om blockanvÀndning beroende pÄ ditt abonnemang och hur mÄnga personer som finns i din arbetsyta.
GĂ„ till vanliga frĂ„gorI Notion kan sidorna du skapar innehĂ„lla mycket mer Ă€n bara enkel text. Varje sida du skapar kan bestĂ„ av mĂ„nga block â frĂ„n textrader till tabellrader, bilder, videor och mer. Varje innehĂ„llsdel du lĂ€gger till rĂ€knas som ett nytt block. LĂ€s mer om block hĂ€r â
BegrÀnsningar för blockanvÀndning gÀller för arbetsytor med ett kostnadsfritt abonnemang och fler Àn en arbetsytans Àgare.*
Abonnemang | Arbetsytans storlek | BlockanvÀndning |
|---|---|---|
Kostnadsfritt | Endast 1 arbetsytans Àgare | ObegrÀnsat |
Kostnadsfritt | 2+ arbetsytans Àgare* | 1 000 block per arbetsyta. DÀrefter behöver din arbetsyta uppgradera till ett betalt Notion-abonnemang för att kunna fortsÀtta skapa innehÄll. |
Plus, Business, Enterprise | 1+ arbetsytans Àgare och/eller medlemmar | ObegrÀnsat |
*Personer som lÀggs till i arbetsytor med ett kostnadsfritt abonnemang kan endast gÄ med som arbetsytans Àgare.
Vi rĂ€knar block baserat pĂ„ mĂ€ngden innehĂ„ll som skapats i din arbetsyta sedan du registrerade dig â att radera block, eller tömma papperskorgen, minskar inte ditt blockantal.
Om du mÀrker att du nÀrmar dig 1 000 block i din arbetsyta kan det vara vÀrt att övervÀga en uppgradering till ett betalt abonnemang. Betalda abonnemang erbjuder obegrÀnsat antal block och ytterligare funktioner för team som samarbetar i Notion. Besök vÄr prissÀttningssida för mer information.
Vanliga frÄgor
Kan jag radera block för att undvika dessa begrÀnsningar?
Kan jag radera block för att undvika dessa begrÀnsningar?
Nej, att radera innehĂ„ll minskar inte ditt blockantal eller frigör ytterligare block. NĂ€r din arbetsyta har skapat 1 000 block kommer den att drabbas av begrĂ€nsningar â oavsett efterföljande borttagningar.
Om jag omfattas av dessa begrÀnsningar, vad hÀnder med mitt befintliga innehÄll?
Om jag omfattas av dessa begrÀnsningar, vad hÀnder med mitt befintliga innehÄll?
Du kan fortsÀtta att redigera befintligt innehÄll Àven om din arbetsyta har nÄtt 1 000 block.
Hur kan jag kontrollera hur mÄnga block jag har anvÀnt?
Hur kan jag kontrollera hur mÄnga block jag har anvÀnt?
Du kan se hur mĂ„nga block du har anvĂ€nt genom att gĂ„ till InstĂ€llningar â Uppgradera abonnemang. Du kommer ocksĂ„ att se ett meddelande i din arbetsytans sidofĂ€lt nĂ€r du har anvĂ€nt majoriteten av dina block sĂ„ att du kan planera i förvĂ€g.
Hur kan jag kontrollera om jag har andra medlemmar eller arbetsytans Àgare i min arbetsyta?
Hur kan jag kontrollera om jag har andra medlemmar eller arbetsytans Àgare i min arbetsyta?
Du kan bekrĂ€fta om din arbetsyta har flera arbetsytans Ă€gare genom att gĂ„ till InstĂ€llningar â Personer. Att ha mer Ă€n en arbetsytans Ă€gare gör att arbetsytan omfattas av begrĂ€nsningar för blockanvĂ€ndning.
Kan jag arkivera mina Teamutrymmen för att undvika begrÀnsningar för blockanvÀndning?
Kan jag arkivera mina Teamutrymmen för att undvika begrÀnsningar för blockanvÀndning?
Nej. Teamutrymmen rÀknas inte som block, sÄ de rÀknas inte in i blockanvÀndningen.
Vad hÀnder om jag behöver mer tid för att rÀkna ut om jag vill eller kan uppgradera till ett betalt abonnemang?
Vad hÀnder om jag behöver mer tid för att rÀkna ut om jag vill eller kan uppgradera till ett betalt abonnemang?
Oroa dig inte! Vi erbjuder automatiskt en respitperiod pÄ tre dagar nÀr din arbetsyta nÄr 1 000 block för att hjÀlpa dig att rÀkna ut rÀtt nÀsta steg.
Vilka alternativ har jag om jag inte vill uppgradera till ett betalt abonnemang?
Vilka alternativ har jag om jag inte vill uppgradera till ett betalt abonnemang?
Om du föredrar att inte uppgradera just nu kan du ta bort fler medlemmar frÄn din arbetsyta sÄ att den bara har en medlem. Arbetsytor med bara en medlem har obegrÀnsat antal block. Du kan lÀgga till samarbetare som gÀster för att fortsÀtta arbeta med dem i en mer begrÀnsad omfattning.
