Arkiver sider
Notion lar deg arkivere sider i stedet for Ă„ slette dem. Hvis du trenger dem igjen, er de enkle Ă„ gjenopprette.
Hopp til vanlige spÞrsmÄlArkiv lar deg arkivere innhold uten Ä slette det. Arkiver sider nÄr innholdet er utdatert eller ikke lenger nyttig, men du Þnsker fortsatt Ä bevare kontekst, historikk og lenker.
Arkivering er annerledes enn sletting â arkiverte sider er fortsatt tilgjengelige.
Arkivering er for Þyeblikket i beta og underlagt vilkÄrene i avtalen din. Arkivering er kun tilgjengelig for brukere med Business- og Enterprise-abonnementer.
NÄr du arkiverer en side:
Du vil se et gult Arkivert banner Þverst pÄ siden.
Hvis du arkiverer en overordnet side, arkiveres alle undersider automatisk.
Sider vil ha et arkivikon đïž etter navnet sitt.
Hvis du arkiverer en side i en database, vil innholdet filtreres ut av visningen.
Arkiverte sider kan vises ved Ä gÄ til databasens
InnstillingerâVis arkiverte sider.
Som standard er arkiverte sider skjult fra
HurtigsÞk.For Ä sÞke etter arkivert innhold, Äpne
HurtigsĂžk, klikk pĂ„+ FilterâInnholdsstatusâ velg dine preferanser.
Alle med tilgang til Ă„ redigere en side kan arkivere eller fjerne arkiveringen av den.
Ă pne siden du vil arkivere:
Klikk pÄ
âąâąâąĂžverst i hĂžyre hjĂžrne pĂ„ siden.Velg
Arkiver.Et gult banner vises Þverst pÄ siden. Det vil vise navnet ditt og datoen den ble arkivert.
For Ä fjerne arkiveringen av en side, Äpne siden og klikk pÄ Fjern arkivering i banneret Þverst pÄ siden.
Arkiver innhold nÄr:
Innholdet er ikke lenger relevant, men informasjonen det inneholder kan det vĂŠre behov for Ă„ referere til i fremtiden
Slette innhold nÄr:
Siden er virkelig overflĂždig (test-sider, duplikater osv.)
Du vil ha det fjernet helt fra arbeidsomrÄdet
LĂŠr mer om sletting og gjenoppretting av innhold â Slett og gjenopprett innhold
Bibliotek
SĂžk
Databaser:
InnstillingerâVis arkiverte siderKun Enterprise-abonnementer: Administratorer for arbeidsomrĂ„det kan se i
InnholdssĂžkâVis arkivert innhold
Vanlige spÞrsmÄl
Vil arkivering av en side bryte lenker i hele arbeidsomrÄdet?
Vil arkivering av en side bryte lenker i hele arbeidsomrÄdet?
Nei, eksisterende lenker til arkiverte sider vil fortsette Ă„ fungere.
Kan folk fortsatt fÄ tilgang til arkivert innhold?
Kan folk fortsatt fÄ tilgang til arkivert innhold?
Ja. Arkiverte sider kan nÄs i HurtigsÞk, Bibliotek og i databaseinnstillinger.
For Ă„ sĂžke etter arkivert innhold, Ă„pne HurtigsĂžk, klikk pĂ„ + Filter â Innholdsstatus â velg det du foretrekker.
Finnes det et sentralt sted hvor jeg kan se alt arkivert innhold?
Finnes det et sentralt sted hvor jeg kan se alt arkivert innhold?
Hvis arbeidsomrĂ„det ditt har et Enterprise-abonnement, kan administratorer av arbeidsomrĂ„det se arkivert innhold i InnholdssĂžk â Vis arkivert innhold. Ellers kan arkivert innhold finnes i HurtigsĂžk, Bibliotek og i databasens innstillinger.
