Ta bort ditt konto

I det hÀr hjÀlpdokumentet

Vi Àr ledsna att se dig gÄ, men inga problem! SÄ hÀr raderar du ditt Notion-konto.

GÄ till vanliga frÄgor

NĂ€r du raderar ditt konto:

  • ÅtgĂ€rden Ă€r permanent. Du kanske vill exportera eventuell data som du vill behĂ„lla efter att du har raderat kontot.

  • Alla privata arbetsytor dĂ€r du var den enda medlemmen kommer att raderas.

  • Alla delade arbetsytor dĂ€r du var den enda administratören kommer att raderas.

  • Om en arbetsyta har raderats pĂ„verkas alla anvĂ€ndare i den. Det innebĂ€r att alla som ingick i en arbetsyta innan den raderades inte lĂ€ngre har Ă„tkomst till den eller dess innehĂ„ll.

  • Du kommer att tas bort frĂ„n alla delade arbetsytor dĂ€r du var medlem eller en av flera administratörer.

  • Du kommer inte att kunna fĂ„ Ă„tkomst till nĂ„got innehĂ„ll frĂ„n arbetsytor som raderas eller som du tas bort frĂ„n – inte ens dina privata sidor.

Du kommer att se en varning om vilka av dina arbetsytor som kommer att raderas nÀr du försöker radera ditt konto.

SÄ hÀr raderar du ditt konto:

  1. GĂ„ till InstĂ€llningar i sidofĂ€ltet → {ditt namn}.

  2. VĂ€lj Radera mitt konto.

  3. Ett fönster visas för att bekrÀfta vilka av dina arbetsytor som tas bort tillsammans med ditt konto. För att fortsÀtta, ange den e-postadress som Àr kopplad till ditt konto manuellt. Klicka sedan pÄ Radera konto och {#} arbetsytor permanent.

Obs: Raderade du nĂ„got av misstag? Vi kan eventuellt Ă„terstĂ€lla ditt innehĂ„ll inom 30 dagar efter raderingen. Kontakta oss pĂ„ [email protected] med mer information.


Vanliga frÄgor

Vad hÀnder om jag rÄkar radera nÄgot permanent av misstag? Finns det nÄgot sÀtt att ÄterstÀlla sÄdant som raderats permanent?

Vi kan hjĂ€lpa dig om du rĂ„kar radera en sida, en arbetsyta eller till och med ett helt konto! Olyckor hĂ€nder! 😅 Du kan skicka ett meddelande till oss i appen genom att klicka pĂ„ ? lĂ€ngst ner i sidofĂ€ltet, eller skicka e-post till oss pĂ„ [email protected].

Vi sparar sÀkerhetskopior av vÄr databas, sÄ vi kan ÄterstÀlla en ögonblicksbild av ditt innehÄll frÄn de senaste 30 dagarna om du behöver det.

Hur migrerar jag allt mitt Notion-innehÄll till en annan arbetsyta?

Obs: Allt migrerat innehÄll kommer att kopieras till den nya arbetsytan och dessa sidor har problem ibland. Klicka hÀr för mer information.

Om du vill flytta ditt innehĂ„ll frĂ„n en arbetsyta till en annan arbetsyta som Ă€r kopplad till samma konto klickar du pĂ„ ‱‱‱ bredvid sidorna pĂ„ den högsta nivĂ„n i sidofĂ€ltet (du kan Ă€ven högerklicka) och vĂ€ljer Flytta till. LĂ€ngst ner i flyttmenyn ser du en rullista dĂ€r du kan vĂ€lja en annan arbetsyta.

NÀr du flyttar sidor pÄ den högsta nivÄn följer alla undersidor med. De visas i avsnittet Privat, men de kan flyttas till vilken plats som helst.


Ge feedback

Var den hÀr resursen till hjÀlp?


Powered by Fruition