בלוקים מסונכרנים

במסמך העזרה הזה

Notion מאפשר לך לסנכרן תוכן בין דפים או סביבות עבודה. המשמעות היא יותר שימוש חוזר ופחות עריכה ידנית.

מעבר לשאלות הנפוצות

בעזרת בלוקים מסונכרנים, תוכל להשתמש באותו בלוק ובתכניו במספר מקומות לאורך דף או סביבת עבודה. לדוגמה, תוכל להשתמש בהצהרת המשימה של הצוות שלך במסמך קליטה ובמסמך סיכומי פגישה עבור סנכרון הצוות הבא שלך. אם הצהרת המשימה שלך תשתנה בעתיד, תצטרך לערוך אותה רק במקום אחד כדי שהשינויים ישתקפו בכל מקום שבו הצהרת המשימה מסונכרנת!

כדי לסנכרן בלוקים בין דפים, מיקומים מרובים באותו דף, או סביבות עבודה:

  1. בחר את הבלוקים על ידי גרירת הסמן מעליהם.

  2. לחץ על ⋮⋮ לצד הבלוקים שבחרת. בחר הפוך ל-בלוק מסונכרן.

  3. בחר את סמל ההעתקה, ולאחר מכן הדבק את הבלוקים בכל מקום שתרצה.

הערה: אם למשתמש אין גישה לדף המכיל את הבלוק המקורי, הוא לא יוכל לראות את התוכן של בלוק מסונכרן ויוכל לבקש גישה לדף זה. הקפד לתת למשתמשים הנכונים הרשאה מראש לראות את הבלוק המקורי.

אם תבצע שינוי במופע אחד של בלוק מסונכרן, שינוי זה יופיע גם בכל המקומות האחרים שבהם הבלוק המסונכרן הזה קיים.

כאשר תערוך בלוק מסונכרן, תראה גבול מסביב לבלוק כדי ליידע אותך שמדובר בבלוק שמסונכרן בין דפים או סביבות עבודה מרובים.

כמו כן, תראה את הדברים הבאים בראש בלוק מסונכרן:

  • עריכה ב-↙ # דפים אחרים, המאפשר לך לראות היכן עוד קיים הבלוק המסונכרן הזה, ולנווט לדפים אלו.

    • תראה מקורי לצד שם הדף שבו נוצר הבלוק המסונכרן.

  • סמל העתקה, שבו תוכל ללחוץ כדי להעתיק את הבלוק המסונכרן ולהדביק אותו במקום אחר.

ביטול סנכרון של בלוק מסונכרן מנתק את הקשר בינו לבין העותקים האחרים שלו. לאחר ביטול הסנכרון, כל בלוק הופך לעצמאי, כך ששינויים שתבצע לא ישפיעו על האחרים. כל קישורי הדפים בתוך הבלוק ימשיכו לעבוד גם לאחר ביטול הסנכרון.

כדי לבטל סנכרון של עותק בודד מבלוק מסונכרן:

  1. רחף מעל העותק.

  2. בחר •••בטל סנכרון.

כדי לבטל סנכרון של כל הבלוקים בבת אחת:

  1. רחף מעל הבלוק המסונכרן המקורי.

  2. בחר •••ביטול סנכרון של הכל.

הערה: אם לבלוק מסונכרן יש יותר מ-10 עותקים, לחיצה על ביטול סנכרון של הכל, או מחיקת הבלוק המסונכרן המקורי, תסיר את כל העותקים.


שאלות נפוצות

הוספתי בלוק מסונכרן לדף אחר, אבל אף אחד אחר לא יכול לערוך אותו.

לכל מי שאתה משתף איתו את הדף חייב להיות הרשאת עריכה לבלוק המקורי כדי שיוכל לערוך עותקים מסונכרנים כלשהם.

מחקתי את הבלוק המסונכרן המקורי ואז לחצתי על 'ביטול'. למה כל העותקים המסונכרנים לא חזרו?

אם לבלוק מסונכרן יש יותר מ-10 עותקים, מחיקת המקור תסיר גם את כל העותקים. 'ביטול' לא ישחזר אותם במקרה זה. כדי למנוע אובדן של עותקים מרובים, בטל סנכרון של בלוקים בודדים אחד בכל פעם במקום למחוק את המקור או להשתמש ב-ביטול סנכרון של הכל.

עדיין יש לכם שאלות? אפשר לשלוח הודעה לתמיכה

מתן משוב

האם המשאב הזה היה שימושי?


Powered by Fruition